Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Κατρακύλα για την Λίβερπουλ με νέο «κάζο» στο «Άνφιλντ» από την Μπράιτον (videos)

Κατρακύλα για την Λίβερπουλ με νέο «κάζο» στο «Άνφιλντ» από την Μπράιτον (videos)
ΦΩΤΟ Reuters

Νέα σοκαριστική ήττα γνώρισε η Λίβερπουλ, αυτή τη φορά από την Μπράιτον, που πέρασε νικηφόρα από το «Άνφιλντ» με 1-0 και άφησε τους «κόκκινους» 7 βαθμούς μακριά από την κορυφή της Premier League. Μεγάλα διπλά με άρωμα… Champions League από Γουέστ Χαμ και Έβερτον.

Ένα γκολ του Αλσάτε στο 56′, μετά από «αναμπουμπούλα» στην άμυνα της Λίβερπουλ, ήταν αρκετό για να «λυγίσει» τους πρωταθλητές Αγγλίας, που μετά την παρένθεση των δύο εκτός έδρας νικών (Τότεναμ, Γουέστ Χαμ) επέστρεψαν πάλι στη γνωστή δυστοκία και φλύαρη κατοχή που τους χαρακτηρίζει φέτος.

Οι «κόκκινοι» ηττήθηκαν σε δεύτερο σερί ματς στην έδρα τους (είχε προηγηθεί το 0-1 από την Μπέρνλι), ενώ σε τρίτο συνεχόμενο δεν καταφέρουν να σκοράρουν, καθώς είχε προηγηθεί το 0-0 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (το τέταρτο ματς που δεν κέρδισαν στο «Άνφιλντ» ήταν το 1-1 με την Γουέστ Μπρομ). Συνεπώς έχασαν πάλι πολύτιμο έδαφος στη μάχη για την κορυφή, μένοντας πλέον στο -7 και -4 από Σίτι και Γιουνάιτεντ αντίστοιχα.

Η Γουέστ Χαμ με κορυφαίο τον Λίνγκαρντ έφυγε νικήτρια από το «Βίλα Παρκ» με 3-1 επί της Άστον Βίλα, με τον πρώην άσο της Γιουνάιτεντ να πετυχαίνει δύο γκολ και να «καθαρίζει» το «διπλό» για τα «σφυριά», που ανέβηκαν στην 5η θέση της κατάταξης.

Το μεγάλο «διπλό» της Λιντς στην έδρα της Λέστερ πριν από λίγα 24ωρα δεν είχε συνέχεια. Η Έβερτον «προσγείωσε» τα «καναρίνια» στο «Ελαντ Ρόουντ», με το τελικό 2-1 και ξαναμπήκε σε…τροχιά Champions League. Οι «εφοπλιστές» βρήκαν τον τρόπο ν΄ αντιδράσουν μετά την «σφαλιάρα» στο «Γκούντισον Παρκ» από την Νιουκάστλ και με τα γκολ των Σίγκουρτσον, Κάλβερτ-Λιούιν στο πρώτο ημίχρονο έφυγαν με το σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Λιντς και «σκαρφάλωσαν» στην 5η θέση της Premier League έχοντας και δύο ματς λιγότερα!

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις