Τετάρτη, 1 Μαΐ
20oC Αθήνα

“Κατραπακιά” για Μπάγερν! Η Γκλάντμπαχ πήρε τον…τελικό με Λεβερκούζεν (VIDEO)

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Μετά την Μπαρτσελόνα, η Μπάγερν έχασε και από την Άουγκσμπουργκ (1-0), με “δήμιο” έναν πρώην παίκτη του Άρη. Σημαντική νίκη, στην προσπάθεια της για την κατάληψη της δεύτερης θέσης -που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League– πήρε η Γκλάντμπαχ, επικρατώντας εντός έδρας της Μπάγερ Λεβερκούζεν με 3-0.

Μπορεί να έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα, όμως τα “σύννεφα” πυκνώνουν πάνω από το Μόναχο. Μετά την “τριάρα” από την Μπαρτσελόνα, η Μπάγερν γνώρισε την ήττα μέσα στην έδρα της από την Άουγκσμπουργκ, με την γκολάρα του πρώην παίκτη του Άρη, Ραούλ Μπομπαντίγια

Οι Βαυαροί μόλις στο 13’ έμειναν με παίκτη λιγότερο καθώς ο Ρέινα έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε. Ο Βερχάεγκ ανέλαβε την εκτέλεση στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.

Σπουδαία νίκη για την Γκλάντμπαχ η οποία επικράτησε 3-0 της Λεβερκούζεν και έκανε βήμα για το Champions League. Όλα, έγιναν στο δεύτερο μέρος του αγώνα. Στο 50’ ο Κρούσε έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους για να γίνει το 2-0 από τον Χέρμαν στο 81’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Τραορέ στο 88’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε