Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

“Κέρατο” και προδοσία! Αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν Ρονάλντο-Σάικ…

“Κέρατο” και προδοσία! Αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν Ρονάλντο-Σάικ…

Το… “προσέχουμε για να έχουμε” φαίνεται πως δεν το έμαθε κανείς στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ισως και να το ξέρει και απλά να μην τον νοιάζει… Πάντως, σύμφωνα με τα… τελευταία νέα για τον χωρισμό του με την Ιρίνα Σάικ, ο άσος της Ρεάλ δεν ήταν και τόσο πιστός. Ετσι, η Ρωσίδα τον άφησε στα… κρύα του λουτρού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sun» το μοντέλο τον “αποχαιρέτησε” καθώς «βρήκε στο κινητό του εκατοντάδες μηνύματα από και προς γυναίκες σε όλο τον πλανήτη».

Η Σάικ μέχρι σήμερα δεν έχει πει το λόγο για τον οποίο χώρισε με τον Ρονάλντο, παρά μόνο τον κατηγόρησε ότι δεν της συμπεριφερόταν σωστά. .

Την αποκάλυψη για το χωρισμό τους φέρεται να έχει κάνει άνθρωπος από το κοντινό περιβάλλον της Ιρίνα που μεταξύ άλλων είπε: «Τον εμπιστευόταν και είχε… κολλήσει μαζί του και τώρα νιώθει απολύτως πληγωμένη και προδομένη».
Επίσης, αναφέρεται ότι η Ρωσίδα καλλονή -που φαίνεται πως προχώρησε τη ζωή της με τον ηθοποιό Μπράντλεϊ Κούπερ- λάμβανε και μηνύματα στο κινητό της από άλλες γυναίκες, οι οποίες της αποκάλυπταν ότι… φλερτάρουν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Αυτός αρνήθηκε τα πάντα στην αρχή, αλλά μετά την… προδοσία από το κινητό του παραδέχθηκε τα πάντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε