Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κλάιμπερν: Πάλι άτυχος ο παίκτης της ΤΣΣΚΑ, μένει εκτός μέχρι νεωτέρας

Κλάιμπερν: Πάλι άτυχος ο παίκτης της ΤΣΣΚΑ, μένει εκτός μέχρι νεωτέρας
Intime.gr

Πλήγμα στην ΤΣΣΚΑ με τον Γουίλ Κλάιμπερν, ο οποίος την περασμένη σεζόν έμεινε… εκτός στο μεγαλύτερο μέρος της, λόγω ρήξης χιαστού στο γόνατο.

Μπορεί η ΤΣΣΚΑ Μόσχας να πέρασε με 87-78 από την έδρα της Βιλλερμπάν, αλλά η νίκη της… συνοδεύτηκε από ένα σημαντικό πλήγμα. Ο Γουίλ Κλάιμπερν αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής της Euroleague και να νέα για την κατάσταση του δεν είναι ευχάριστα.

Όπως ενημέρωσε η ρωσική ομάδα, ο Αμερικανός φόργουορντ χτύπησε αρκετά άσχημα στον αριστερό αστράγαλο όταν συγκρούστηκε με έναν αντίπαλό του στην διεκδίκηση της μπάλας, στην τρίτη περίοδο του αγώνα.

Ο Κλάιμπερν θα μείνει εκτός για αρκετά παιχνίδια της ΤΣΣΚΑ, με την ομάδα της Μόσχας –όμως- να μην αναφέρεται σε ακριβή χρόνο αποχή του παίκτη από την αγωνιστική δράση.

Θυμίζουμε ότι ο Κλάιμπερν έχασε σχεδόν όλη την περσινή σεζόν λόγω ρήξης χιαστού στο γόνατο. Τη φετινή χρονιά έχει 14.1 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ μέσο όρο με 37.5% στα τρίποντα σε 26 λεπτά συμμετοχής στην Euroleague.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις