Αθλητικά

Κλήρωση Champions League: Με Ίντερ – Ατλέτικο Μαδρίτης τα ζευγάρια της φάσης των «16»

Η κλήρωση για τη φάση των “16” του Champions League πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (18/12/23) στη Νιόν, με τις ομάδες να μαθαίνουν τους αντιπάλους τους με φόντο τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ξεχωρίζει η αναμέτρηση Ίντερ – Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η κληρωτίδα δεν είχε ιδιαίτερα κέφια στους “16” του Champions League. Τα μεγάλα ντέρμπι αποφεύχθηκαν, με την αναμέτρηση της Ίντερ με την Ατλέτικο Μαδρίτης να ξεχωρίζει.

Οι πρώτοι αγώνες για τους «16» θα διεξαχθούν στις 13, 14, 20, 21 Φεβρουαρίου και οι ρεβάνς στις 5, 6, 12, 13 Μαρτίου 2024.

Οι προημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι για τις 9/10 και 16/17 Απριλίου 2024, ενώ οι ημιτελικοί έχουν προγραμματιστεί για τις 30 Απριλίου / 1 Μαΐου και 7/8 Μαΐου του ίδιου έτους. Ο τελικός θα διεξαχθεί την 1η Ιουνίου 2024.

Τα ζευγάρια της φάσης των “16” του Champions League:

Πόρτο – Άρσεναλ
Νάπολι – Μπαρτσελόνα
Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Σοσιεδάδ
Ίντερ – Ατλέτικο Μαδρίτης
Αϊντχόφεν – Ντόρτμουντ
Λάτσιο – Μπάγερν Μονάχου
Κοπεγχάγη – Μάντσεστερ Σίτι
Λειψία – Ρεάλ Μαδρίτης 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Champions League: Η Μπαρτσελόνα «επέζησε» από το συγκλονιστικό ματς του Μπριζ με αυτογκόλ του Τζόλη – 4η ήττα για Μπενφίκα και Άγιαξ
Απίστευτο ματς στο Βέλγιο, με την Μπαρτσελόνα να γλιτώνει από νέα ήττα. Ακυρώθηκε γκολ της Μπριζ στο 90' - Όλα τα αποτελέσματα τη βραδιάς (05.11.2025) που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της League Phase
ΦΩΤΟ Reuters