Αθλητικά

Κορυφαίος ο Οζίλ

Ο Μεσούτ Οζίλ της Βέρντερ Βρέμης ψηφίστηκε, από τους συναδέλφους του, καλύτερος παίκτης στο πρώτο μισό της Μπουντεσλίγκα.

Ο τουρκικής καταγωγής μέσος συγκέντρωσε το 38,1% των ψήφων, ενώ με μεγάλη διαφορά δεύτερος ψηφίστηκε ο πρώτος σκόρερ της Λεβερκούζεν και της κατηγορίας με 22,9%. Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Ζε Ρομπέρτο του Αμβούργου με 9,6%.

 
Καλύτερος τερματοφύλακας αναδείχθηκε ο Ρενέ Αντλερ της Λεβερκούζεν, ενώ καλύτερος προπονητής ο Τόμας Τούχελ της Μάιντζ. Στην ψηφοφορία συμμετείχαν 228 ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην πρώτη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα