Αθλητικά

Κώστας Σλούκας: Η ηγετική βιντεοκλήση πριν το Βαλένθια – Παναθηναϊκός

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είδε από το σπίτι του το πρώτο παιχνίδι με τη Βαλένθια για τα πλέι οφ της Euroleague

Ο Κώστας Σλούκας στάθηκε εξαιρετικά άτυχος πριν την έναρξη της σειράς των πλέι οφ του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια και θα παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια του τριφυλλιού με την ισπανική ομάδα από το σπίτι.

Μπορεί να μην ακολούθησε την αποστολή του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια, καθώς χειρουργήθηκε στο γόνατο, ωστόσο ο Κώστας Σλούκας ήταν δίπλα στους συμπαίκτες του, επικοινωνώντας μαζί τους με βιντεοκλήση πριν το πρώτο παιχνίδι.

Ο αρχηγός του τριφυλλιού μετέφερε όλη τη θετική του ενέργεια από την Αθήνα και εξέφρασε την πίστη του ότι οι πράσινοι μπορούν να κάνουν το πολυπόθητο “μπρέικ”, πράγμα που τελικά έγινε πράξη από το πρώτο παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Βαλένθια με 68-67, έκανε το 1-0 στη σειρά των πλέι οφ της Euroleague και πήρε με το “καλησπέρα” το πλεονέκτημα έδρας στη μάχη για την πρόκριση στο Final Four της Αθήνας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Παρί – Μπάγερν 5-4: Η αποθέωση του ποδοσφαίρου και όλα τα στοιχειωμένα ρεκόρ που έσπασαν στον ημιτελικό του Champions League
Στο Παρίσι παρακολουθήσαμε την πεμπτουσία του ποδοσφαίρου, με τις δύο καλύτερες ομάδες της Ευρώπης να προσφέρουν τον πιο συγκλονιστικό ημιτελικό στην ιστορία του Champions League
REUTERS