Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κρίσιμη συνάντηση Αυγενάκη και Superleague για την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα

Κρίσιμη συνάντηση Αυγενάκη και Superleague για την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα
ΦΩΤΟ intime

Την Τετάρτη (3/6) θα συναντηθούν ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με εκπροσώπους της Superleague με θέμα συζήτησης την παρουσία των φιλάθλων στα γήπεδα της Superleague.

Αύριο (3/6) στις 12:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, του προέδρου της Superleague, Μηνά Λυσάνδρου, και του αντιπροέδρου του ΟΦΗ, Ηλία Πουρσανίδη, ώστε να συζητηθεί η πιθανότητα παρουσίας φιλάθλων στα γήπεδα της Superleague το προσεχές διάστημα που θα διεξαχθούν οι αγώνες πλέι οφ και πλέι άουτ.

Θυμίζουμε πως η ΠΑΕ ΟΦΗ είχε καταθέσει πρόταση παρουσίας του 20% των φιλάθλων -αναλογικά με την χωρητικότητα κάθε γηπέδου- στα ματς και αποφασίστηκε να γίνει συγκεκριμένο αίτημα στην κυβέρνηση πάνω σε αυτό.

Η ενημέρωση της ΓΓΑ

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Super League 1, Μηνά Λυσάνδρου και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ, Ηλία Πουρσανίδη, θα έχει αύριο Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Οι ποδοσφαιρικοί εκπρόσωποι αιτήθηκαν της συνάντησης, βάσει της πρότασης της Λίγκας για εξέταση από τις υγειονομικές επιτροπές και τις αθλητικές αρχές του ενδεχομένου παρουσίας ποσοστού φιλάθλων στα γήπεδα, στην εξέλιξη της διεξαγωγής των play off και play out του πρωταθλήματος.

Επιπλέον, στις 12:30 είναι προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη των ιατρών των ΠΑΕ της SL1 με την υγειονομική επιστημονική επιτροπή της ΓΓΑ εν όψει της έναρξης των αγώνων το σαββατοκύριακο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις