Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αποβλήθηκε για αγκωνιά σε αντίπαλο, προσποιήθηκε ότι θα χτυπήσει τον διαιτητή και χειροκρότησε ειρωνικά

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αποβλήθηκε για αγκωνιά σε αντίπαλο, προσποιήθηκε ότι θα χτυπήσει τον διαιτητή και χειροκρότησε ειρωνικά

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής του ημιτελικού του Σούπερ Καπ Σαουδικής Αραβίας ανάμεσα στην Αλ Χιλάλ και την Αλ Νασρ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκλεψε αρνητικά τις εντυπώσεις στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ Σαουδικής Αραβίας ανάμεσα στην Αλ Χιλάλ και την Αλ Νασρ.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν κατάφερε και πάλι να συγκρατήσει τα νεύρα του λίγο πριν το φινάλε του αγώνα. Αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για αγκωνιά σε αντίπαλο του, ενώ στη συνέχεια έδωσε ένα ανεπανάληπτο σόου.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, λίγα δευτερόλεπτα μετά το αντιαθλητικό του χτύπημα και την αποβολή του,  έκανε κίνηση πως τάχα θα χτυπήσει τον διαιτητή με γροθιά, ενώ χειροκροτούσε ειρωνικά κατά την αποχώρησή του.

Το γήπεδο αποδοκίμασε τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, ο οποίος έχει χάσει αρκετές φορές τον έλεγχο τα τελευταία χρόνια της καριέρας του.

Για την ιστορία, η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο ηττήθηκε από την Αλ Χιλάλ με 2-1 και έμεινε εκτός τελικού του Σούπερ Καπ.

Η Αλ Χιλάλ θα αντιμετωπίσει την Αλ Ιτιχάντ του Καρίμ Μπενζεμά στον τελικό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις