Αθλητικά

Ξεπεράστηκαν τα προβλήματα! Βάζει τα γάντια του ΠΑΟΚ ο Βελλίδης

Τελειώνει το... μίνι σήριαλ και όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του Μάρκου Βελλίδη στον ΠΑΟΚ.

Παρά τα “κολλήματα” προέκυψαν το απόγευμα της Τρίτης, αυτά φαίνεται πως ξεπεράστηκαν την Τρίτη και σύντομα θα ολοκληρωθεί θετικά για τον ΠΑΟΚ η μετεγγραφή του 28χρονου τερματοφύλακα.

Ο Βελλίδης αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με τον “δικέφαλο του Βορρά” και να γίνει έτσι ο δεύτερος διεθνής γκολκίπερ που θα υπάρχει στο ρόστερ της ομάδας, μετά τον Γλύκο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα