Τρίτη, 30 Απρ.
15oC Αθήνα

Ξέσπασμα Λουτσέσκου μετά το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: «Υπάρχει διαφθορά – Είδε όλη η Ελλάδα τι έγινε»

Ξέσπασμα Λουτσέσκου μετά το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: «Υπάρχει διαφθορά – Είδε όλη η Ελλάδα τι έγινε»
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός πήρε ισοπαλία με 2-2 από τον ΠΑΟΚ στην 7η αγωνιστική της Super League 1, χάρη σε ένα γκολ του Γερεμέγιεφ στην τελευταία φάση του αγώνα, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ξεσπάσει μετά τη λήξη κατά του διαιτητή.

Στον ΠΑΟΚ είχαν παράπονα για τη διαιτησία του Πορτογάλου Μαρτίνς σε όλο το παιχνίδι και έγιναν έξαλλοι με τις καθυστερήσεις στο φινάλε, που επέτρεψαν στον Παναθηναϊκό να ισοφαρίσει στο 96′. Ο Λουτσέσκου τα έψαλλε έτσι στον ρέφερι της αναμέτρησης, ενώ έκανε λόγο για “ντροπή” στις δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV.

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου

“Τι να μιλήσω, να μιλήσω για ποδόσφαιρο; Υπάρχει διαφθορά. Είδε όλη η Ελλάδα σήμερα τι έγινε. Μπορούμε να θυμηθούμε τι έγινε και δύο μέρες πριν με άλλες αποφάσεις. Τι να πω ας μπούμε να παίξουμε για να κερδίσει ο Παναθηναϊκός στο τέλος για να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Κάρτες που δίνονται σε εμάς πολλοί εύκολα και δε δίνονται στον αντίπαλο.

Σφυρίγματα που έπρεπε να έχουμε πάρει και δεν πήραμε και το γκολ να μπαίνει μετά τον χρόνο των καθυστερήσεων. Η φάση του Μπάμπα στο δεύτερο ημίχρονο που βγαίνει μόνος του είναι για κίτρινη κάρτα, ενώ πήγαινε στην περιοχή. Παίζουμε εναντίον διάφορων καταστάσεων και τους άλλους τους σπρώχνουν, παίζουμε εναντίον διάφορων καταστάσεων.

Εντάξει, ο Παναθηναϊκός με κατέστρεψε στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο τα πράγματα ήταν αλλιώς, είχαμε ευκαιρίες για το 1-3, τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά. Ένα μέρος νιώθει ότι έχει αυτοπεποίθηση. Αλλά πρέπει να σταματήσουμε, δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι ντροπή αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει, δεν είναι φυσιολογικά αυτά τα πράγματα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις