Αθλητικά

Ξυλοδαρμός διαιτητή στη Ραφήνα σε ματς Γ’ Εθνικής

Μεγάλης έκτασης επεισόδια «σημάδεψαν» το ματς μεταξύ Θύελλας Ραφήνας και Εθνικού Πειραιώς για την Γ’ Εθνική αφού οπαδοί των φιλοξενούμενων επιτέθηκαν και χτύπησαν τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Ο αγώνας που διεξήχθη σήμερα στο Δημοτικό στάδιο Ραφήνας μεταξύ της Θύελλας Ραφήνας και του Εθνικού Πειραιώς για την 9η αγωνιστική της Γ Εθνικής κρίθηκε με εύστοχο πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων με τελικό σκορ 2-1. Λίγο μετά την λήξη του αγώνα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το RPN.gr έγιναν επεισόδια με φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας να προπηλακίζουν και να χτυπούν τον διαιτητή της αναμέτρησης ακόμα και με σιδερολοστό.

Συνελήφθησαν δύο οπαδοί του Εθνικού οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Α.Τ Ραφήνας, ενώ ο διαιτητής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο με σπασμένη κλείδα. 

THYELLA ETHNIKOS EPEISODIA

THYELLA ETHNIKOS EPEISODIA

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Κύπελλο Ελλάδας: Ο Παναιτωλικός απέκλεισε τη Νίκη Βόλου με γκολ στο 90+7′ – «Διπλό» πρόκρισης και ο Λεβαδειακός
Το ματς στο Βόλο λίγο έλειψε να φτάσει στα πέναλτι, αλλά η ομάδα του Αγρινίου "λυτρώθηκε" από το γκολ του Αγκίρε (2-1) - Άνετη πρόκριση για Λεβαδειακό (2-1) επί του Μακεδονικού
(ΦΩΤΟ ΑΠΕ-ΜΠΕ