Αθλητικά

Κύπελλο Ελλάδας: Με απουσίες Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Ο μεγάλος προημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΣΕΦ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό πλησιάζει. Οι δύο ομάδες ανεβάζουν στροφές λίγο πριν το μεγάλο ραντεβού της Πέμπτης (8/10, 21:00), με τους "αιώνιους" να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Ο προπονητής των Πειραιωτών, Γιάννης Σφαιρόπουλος, δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Οθέλο Χάντερ και Βασίλη Καββαδά, με τους Γιανγκ, Μιλουτίνοφ και Αγραβάνη να καλούνται να καλύψουν το μεγάλο κενό τους στη ρακέτα της ομάδας.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του “τριφυλλιού”, Σάσα Τζόρτζεβιτς, δεν υπολογίζει στους τραυματίες Νίκο Παππά και Λευτέρη Μποχωρίδη, οι οποίοι θα αργήσουν αρκετά να επιστρέψουν στη δράση. Στον Παναθηναϊκό, πάντως, έχουν και ένα καλό νέο, καθώς ο Τζέιμς Γκιστ επιστρέφει στη δράση, όντας απόλυτα έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του.

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα