Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: Οι διαιτητές των προημιτελικών

Κύπελλο Ελλάδας: Οι διαιτητές των προημιτελικών
Intime.gr

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές που θα διευθύνουν τους πρώτους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας. Τα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός – Άρης ξεχωρίζουν και θα έχουν ξένους ρέφερι.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τους διαιτητές των πρώτων αγώνων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και τοποθέτησε ξένους διαιτητές στα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός – Άρης.

Πιο συγκεκριμένα, στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός ορίστηκε ο Σλάβκο Βίντσιτς, από την elite κατηγορία της UEFA. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο Σλοβένος ρέφερι θα διευθύνει παιχνίδι των δύο ομάδων και πέμπτη που θα βρεθεί στο γήπεδο της Τούμπας!

Συγκεκριμένα είχε σφυρίξει το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-2 στις 3/11/19, αλλά και το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 2-2 στις 24/1/21. Παλαιότερα είχε διευθύνει επίσης τους αγώνες ΠΑΟΚ – Άγιαξ 2-2 (6/8/19) και ΠΑΟΚ – Φιορεντίνα 0-0 (15/9/16).

όσον αφορά το Ολυμπιακός – Άρης, η ΕΠΟ τοποθέτησε τον Πορτογάλο Τιάγκο Μαρτίνς. Στο παρελθόν διετέλεσε χρέη VAR στον ημιτελικό Κυπέλλου ΑΕΚ – Άρης 2-1 (4/3/20), αλλά και στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός 2-3 (21/11/21).

Από εκεί και πέρα, το ΑΕΚ – Πανσερραϊκός θα διευθύνει ο Πολυχρόνης και το Απόλλων Παραλιμνίου-Λαμία ο Σπυρίδων Ζαμπάλας, στο μοναδικό ματς των προημιτελικών χωρίς VAR.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις