Αθλητικά

Κύπελλο: Χαμόγελα σε Άρη κι Ατρόμητο! Μία “ανάσα” από την έξοδο στην Ευρώπη

Ο ΠΑΟΚ κι η ΑΕΚ βρίσκονται με το 1,5 πόδι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά το πέρασμα των πρώτων ημιτελικών, με τους Άρη κι Ατρόμητο να χαμογελούν, καθώς όπως όλα δείχνουν οι πέντε πρώτοι του πρωταθλήματος θα βγουν στην Ευρώπη.

Ο ΠΑΟΚ κι η ΑΕΚ πήραν ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας από τα πρώτα παιχνίδια κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και Λαμία, αντίστοιχα, για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι Δικέφαλοι βρίσκονται μία “ανάσα” από τον τελικό μετά τις νίκες τους με 2-0 κι εφόσον δεν συμβεί κάποια τεράστια έκπληξη θα μονομαχήσουν για τρίτη σερί φορά για τον τίτλο, ενώ αυτομάτως οι πέντε θέσεις της Ευρώπης θα βγουν από το πρωτάθλημα.

Τι σημαίνει αυτό; Ο τέταρτος Ατρόμητος κι ο πέμπτος Άρης θα είναι οι δύο ομάδες που θα συμπληρώσουν το παζλ των ευρωπαϊκών εισιτηρίων και μάλιστα χωρίς να παίζει ρόλο η τελική κατάταξή τους, αφού και οι δύο θέσεις οδηγούν στον δεύτερο προκριματικό του Europa League.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
US Open: Η πολυτελής ζωή του Πολωνού «πιο μισητού ανθρώπου στο διαδίκτυο» – Ζει στο «χωριό των εκατομμυριούχων» σε έπαυλη με τεχνητή λίμνη και γήπεδο τένις
Από την προκλητική δικαιολογία για το κλέψιμο του καπέλο του παιδιού, στη συγγνώμη - Του γύρισαν την πλάτη και οι συμπατριώτες του
Ο Πολωνός CEO που άρπαξε το υπογεγραμμένο καπέλο από τα χέρια μικρού παιδιού στο US Open
7