Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Είναι αδιανόητο να μη μπορούμε να έχουμε καλούς, σοβαρούς διαιτητές από το εξωτερικό»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Είναι αδιανόητο να μη μπορούμε να έχουμε καλούς, σοβαρούς διαιτητές από το εξωτερικό»
Intime.gr

Η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ελεονόρα Μελέτη είχε και ποδοσφαιρική… χροιά, με τον πρωθυπουργό να αναφέρεται στην παρουσία καλών διαιτητών από το εξωτερικό, αλλά και στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού

«Είναι τόσο σημαντικό το ποδόσφαιρο, είναι το απόλυτο λαϊκό σπορ, που επιβάλλεται να καθαρίσει» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας σε ερώτηση για την κατάσταση στον ελληνικό ποδόσφαιρο και την αμφισβήτηση που έχει τεθεί για τους ξένους διαιτητές που επιλέγονται.

«Έχει διοικητική ανεξαρτησία» είπε και συμπλήρωσε: «Είναι αδιανόητο να μη μπορούμε να έχουμε καλούς, σοβαρούς διαιτητές από το εξωτερικό. Το VAR είναι μια μεγάλη πρόοδος για το ποδόσφαιρο. Όμως υπάρχει και από το εξωτερικό σχέδιο εξυγίανσης και εκεί πρέπει να πάμε».

«Οι αγώνες πρέπει να γίνονται στο γήπεδο» είπε στη συνέχεια. «Έχουμε κάνει βήματα στο κομμάτι της οπαδικής βίας. Θέλουμε να έχουμε αντικειμενικές διαιτησίες και να κερδίσει ο καλύτερος. Μεγάλη σημασία έχει να βελτιώνονται οι υποδομές. Ο Παναθηναϊκός αποκτά επιτέλους το δικό του γήπεδο. Όταν μπαίνει κάποιος σε καινούργιο γήπεδο αλλάζουν οι συμπεριφορές».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις