Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

“Λανθασμένο και άστοχο”! Η συγγνώμη του Βουγιούκα για την “Εθνική Μυκόνου”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Έλληνας σέντερ έσβησε το ποστάρισμα με το οποίο… πίκαρε την Εθνική ποδοσφαίρου και παραδέχθηκε πως έκανε λάθος με τον χαρακτηρισμό “Εθνική Μυκόνου”

Μιλώντας στον “ΣΠΟΡ FM 94,6” ο Βουγιούκας εμφανίστηκε μετανιωμένος για το ποστάρισμα που έκανε και χαρακτήρισε την Εθνική ποδοσφαίρου ως Εθνική Μυκόνου, τονίζοντας πως έκανε λάθος

Το χαρακτηριστικό σημείο των δηλώσεων του Βουγιούκα:

-το ποστάρισμα που έκανε με τις φωτογραφίες για τις Εθνικές ομάδες (μπάσκετ-ποδοσφαίρου): «Σίγουρα ήταν λανθασμένο και άστοχο, αλλά από την άλλη, κάποιο το παρερμήνευσαν. Δεν ήταν πρέπον. Το περισσότερο που θα μπορούσα να κάνω, θα ήταν να στείλω τη φωτογραφία σε κάποιον φίλο μου, αλλά όχι να τη δημοσιεύσω».

-το πώς ζει την πορεία της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ και το πώς… κολλάει η φωτογραφία που ανέβασε: «Γενικά και χθες με την Κροατία χάρηκα πάρα πολύ μπορώ να πω. Εκτός από χαρά έχω και άγχος όμως, θέλω να πάνε καλά τα παιδιά. Επειδή είμαι και εγώ άνθρωπος του μπάσκετ, αν δω κάποιους αθλητές να έχουν αποτυχίες, με ενοχλεί να τους βλέπω να κάνουν σαν να μην συμβαίνει τίποτε. Πιο πολύ ήθελα να σταθώ στο κάτω μέρος της φωτογραφίας, που φάνηκε ότι είμαστε ομάδα. Κι αυτό γιατί υπήρχε πριν το τουρνουά το ερωτηματικό του κόσμου για το αν οι καλοί παίκτες που είναι στο ρόστερ, μπορούν να γίνουν ομάδα. Και χθες ήμασταν ομάδα κόντρα σε μια επίσης καλή ομάδα που έπαιζε στην έδρα της. Δείξαμε καρδιά και μπήκαν γερές βάσεις για το μέλλον. Ήθελε και λίγο τύχη, διότι έκαναν και αυτοί κάποια λάθη. Το ότι `μαζέψαμε’ τόσες φορές τη διαφορά δείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα και την κατάλληλη γνώση από το τεχνικό επιτελείο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε