Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: «Είμαι ξανά ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής – Να φορέσω την φανέλα της Εθνικής»

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: «Είμαι ξανά ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής – Να φορέσω την φανέλα της Εθνικής»
Intime.gr

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έδωσε μακροσκελέστατη συνέντευξη σε Μέσο της Κύπρου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απουσία του από την Εθνική, αναφέροντας ότι είναι ξανά ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής -με την εικόνα που είχε στην Ανόρθωση- και πως θα έπρεπε να κληθεί στην Γαλανόλευκη.

Μάλιστα, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος τόνισε ότι ξέρει το λόγο που δεν καλείται στην Εθνική, χωρίς όμως να τον αποκαλύψει. “Οι πιο μυημένοι και αυτοί που ξέρουνε καλά, άμα κοιτάξουν στο πρόσφατο παρελθόν μου και ειδικά στο καλοκαίρι του 2018, θα καταλάβουν” ήταν το μοναδικό σχόλιο που έκανε.

Το χαρακτηριστικό σημείο από τη συνέντευξη του Λάζαρου στο protathlima.cyprustimes.com:

Πάντως στην Ελλάδα έμειναν έκπληκτοι με εσένα φέτος και τα όσα πέτυχες στην Ανόρθωση. Δεν το περίμεναν;

«Αυτό συμβαδίζει με αυτό που λέγαμε πριν λίγα δευτερόλεπτα, τους αρέσει να υποτιμάνε, τους αρέσει να βγάζουν κάποια πράγματα τελειωμένα. Τώρα δεν ξέρω αν μείναν έκπληκτοι ή αν όντως καταλάβανε τι γίνεται. Δεν θέλω να το πω διαφορετικά ούτε θέλω να πω ότι εγώ έδωσα απαντήσεις και τέτοια, γιατί αυτά που κάνω εγώ στο γήπεδο τα κάνω μόνο για μένα και την οικογένειά μου και για την ομάδα η οποία με εμπιστεύεται.»

Μετά την χρονιά που έκανες φέτος, αδικήθηκες που δεν πήγες Εθνική; Είχαμε και εκείνη την ανάρτησή σου για το ότι δεν καλέστηκες στην Εθνική πριν λίγους μήνες…

«Ναι, πιστεύω πως ναι. Αν θέλεις να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, εγώ πιστεύω ότι ξαναγύρισα, ξαναγύρισα λέω το τονίζω αυτό, να είμαι ο καλύτερος Έλληνας. Χωρίς να παίζει ρόλο η ηλικία, χωρίς να παίζει ρόλο κάτι άλλο. Δηλαδή αν το δεις με βάση τα λεπτά συμμετοχής, τα πράγματα που έχουν γίνει μέσα στο γήπεδο, τα παιγνίδια τα οποία αγωνίστηκα, αυτό πιστεύω για μένα. Και αυτό που πιστεύω για μένα δεν έχω μάθει να το κρύβω. Οπότε ναι, πιστεύω ότι αδικήθηκα. Βέβαια δεν πετάω στα σύννεφα. Δηλαδή όταν έβαλα για παράδειγμα εκείνη την ανάρτηση, δεν περίμενα και να γυρίσω κι’ όλας. »

Είχες όμως μιλήσει όμως με ανθρώπους της Εθνικής.

«Ναι, με έναν ή δύο ανθρώπους είχα μιλήσει.»

Τι σου είχαν πει;

«Περίμενα την απάντηση υποτίθεται, αλλά εντάξει, το ήξερα το έργο. Ξέρω το έργο, ξέρω και για ποιον λόγο δεν είμαι στην Εθνική.»

Ποιος είναι αυτός ο λόγος;

«Το λόγο δεν μπορώ να τον πω, αλλά οι πιο μυημένοι και αυτοί που ξέρουνε καλά, άμα κοιτάξουν στο πρόσφατο παρελθόν μου και ειδικά στο καλοκαίρι του 2018, θα καταλάβουν.»

Με μία παρόμοια χρονιά όπως την περσινή, ελπίζεις ακόμη;

«Όχι, δεν ελπίζω. Σας το λέω είμαι πολύ συνειδητοποιημένος με το τι γίνεται. Αν με ρωτάς αν το ήθελα, ναι. Και μάλιστα για να σου πω την αλήθεια, 80% δεν το πίστευα, 20% το ήθελα. Και είχα σαν στόχο με βάση την αγάπη που πήρα από τους Κύπριους πέρσι, σχεδόν στο 90% των γηπέδων, αυτό που ήθελα ήταν να μπορούσα να αγωνιστώ στο Κύπρος-Ελλάδα εδώ στην Κύπρο. Τώρα θα μου πεις, Λάζαρε θέλεις να γυρίσεις στην Εθνική για να κάνεις ένα κομμάτι δικό σου; Όχι δεν θέλω να γυρίσω στην Εθνική για να κάνω ένα κομμάτι δικό μου αλλά θα μου άρεσε σαν ιδέα. Αλλά αν με ρωτάς ξανά αν θέλω να γυρίσω, ναι θέλω να γυρίσω. Άλλη μία φορά να φορέσω την φανέλα της Εθνικής, θα το ήθελα. Αλλά δεν πετάω στα σύννεφα.»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις