Αθλητικά

Λεβαδειακός – Παναιτωλικός 6-0: Με επίθεση «φωτιά» στην 4άδα οι Βοιωτοί

Συνεχίζει την «τρελή» του πορεία στη Super League o Λεβαδειακός

Ο Λεβαδειακός “διέλυσε” με 6-0 τον Παναιτωλικό στην 6η αγωνιστική της Super League και έχοντας πλέον την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, ανέβηκε στην πρώτη 4άδα της βαθμολογίας.

Όντας “κυρίαρχος” από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, ο Λεβαδειακός άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Πεντρόζο στο 14ο λεπτό και βρήκε δεύτερο γκολ με τον Συμελίδη στο 32′, πριν βάλει πρόωρο τέλος στο ματς, η αποβολή του Αλέξιτς για τον Παναιτωλικό, τρία λεπτά αργότερα.

Με 10 παίκτες στο υπόλοιπο του αγώνα, οι Αγρινιώτες… παραδόθηκαν αμαχητί στους γηπεδούχους, οι οποίοι πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στη συνέχεια και θα μπορούσαν να έχουν ακόμη μεγαλύτερο σκορ μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Ο Πεντρόσο με το δεύτερο γκολ του στο 39′ και ο Παλάσιος με το πρώτο δικό του στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, έφεραν την ομάδα τους στο 4-0 στο ημίχρονο και ο Λαγιούς σκόραρε στο 61′, συνεχίζοντας το επιθετικό κρεσέντο του Λεβαδειακού στο ματς, πριν βάλει τελικά το… κερασάκι στη νίκη του “εξάσφαιρου” Λεβαδειακού, ο Γιούριτς στην τελευταία φάση του παιχνιδιού.

Οι Βοιωτοί πανηγύρισαν έτσι μία επιβλητική νίκη στη Super League, την τρίτη τους σε έξι αγώνες, η οποία και τους φέρνει στους 10 βαθμούς και μαζί με τον Άρη στην 4η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Δωδέκατος με 4 βαθμούς είναι πλέον ο Παναιτωλικός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Γιοβάνοβιτς: «Νίκη κόντρα στη Σκωτία για να αυξήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης στο Μουντιάλ»
"Έχουμε κάποια θέματα με τις απουσίες κάποιων παικτών, καλέσαμε κάποια άλλα παιδιά για ν’ αναπληρώσουν τα κενά, αλλά δεν αλλάζει πολύ ο τρόπος σκέψης μας", εξήγησε ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ
Champions League: Χαμός με τη μητέρα του 18χρονου τερματοφύλακα της Καϊράτ, νόμιζαν πως είναι αδερφή του
Ο Σερχάν Καλμούρζα της Καϊράτ Αλμάτι αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Champions League, με τον κόσμο του ποδοσφαίρου να ασχολείται, πάντως, περισσότερο με τη μητέρα του
Η μητέρα του τερματοφύλακα της Καϊράτ
1