Αθλητικά

Λίντα Νόσκοβα – Μαρία Σάκκαρη 2-1: Αποκλεισμός στην πρεμιέρα της στο Qatar Open

Η 19χρονη Τσέχα, Λίντα Νόσκοβα κατάφερε να νικήσει την Μαρία Σάκκαρη στη πρεμιέρα της στο 1000άρι τουρνουά της Ντόχα, φτάνοντας στη νίκη με ανατροπή (2-1 σετ).

Αποκλεισμός με το… καλημέρα για την Μαρία Σάκκαρη στο τουρνουά της κατηγορίας WTA 1000 με την επωνυμία “Qatar TotalEnergies Open 2024” που διεξάγεται στην Ντόχα.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια (Νο 9 στην παγκόσμια κατάταξη), η οποία πέρασε χωρίς αγώνα τον α΄ γύρο, ηττήθηκε με ανατροπή από τη Λίντα Νόσκοβα (Νο 28 στον κόσμο) στη φάση των «32».

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε το πρώτο σετ με 6-3, αλλά στη συνέχεια η 19χρονη Τσέχα αντέδρασε και πήρε τα επόμενα δύο σετ με 7-6(2) και 7-5, με αποτέλεσμα να πανηγυρίσει την πρόκριση για τον επόμενο γύρο.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Χαποέλ Ιερουσαλήμ: «Υποστηρίζουμε σθεναρά τη διεξαγωγή του 3ου τελικού με τη Μακάμπι Tελ Αβιβ»
Στη Μέση Ανατολή ηχούν οι σειρήνες του πολέμου, με τη σύρραξη ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν να έχει προκαλεί παγκόσμια ανησυχία, αλλά η Χάποελ Ιερουσαλήμ θέλει να παίξει μπάσκετ
Στιγμιότυπο, από χτύπημα ρουκέτας σε σημείο του Τελ Αβίβ (ΦΩΤΟ REUTERS