Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Λιονέλ Μέσι για Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι: «Είχα θυμώσει μαζί του και ήθελα να τον ντριμπλάρω»

Λιονέλ Μέσι για Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι: «Είχα θυμώσει μαζί του και ήθελα να τον ντριμπλάρω»
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο Λιονέλ Μέσι σχολίασε για πρώτη φορά την… αντιπαράθεσή του με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, υποστηρίζοντας ότι ήταν αληθινά θυμωμένος μαζί του, για όσα είχαν συμβεί με τη “Χρυσή Μπάλα”.

Ο Λεβαντόφσκι είχε θεωρήσει αδικία ότι δεν πήρε εκείνος τη “Χρυσή Μπάλα” τη χρονιά των ρεκόρ του με την Μπάγερν Μονάχου και ο Μέσι φαίνεται ότι του το… κράτησε, προσπαθώντας να τον ντροπιάσει σε ένα παιχνίδι Αργεντινή – Πολωνία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αργεντινός σούπερ σταρ ανέφερε τα εξής: «Οι δηλώσεις του Λεβαντόβσκι με είχαν ενοχλήσει επειδή όταν πήρα τη Χρυσή Μπάλα, είπα τα πράγματα όπως τα αισθανόμουν πραγματικά και ήταν ενοχλητικό να μιλάει έτσι για μένα. Τον αγνόησα κατά τη διάρκεια του αγώνα και είχα θυμώσει μαζί του. Ήμουν πολύ θυμωμένος και ήθελα να τον ντριμπλάρω.

Μετά από τα όσα είχαν γίνει, μιλήσαμε και συμφωνήσαμε πως ήταν όλο μια παρεξήγηση. Ήταν απογοητευμένος επειδή αυτά που είχε πει δεν είχαν γραφτεί σωστά. Μετά πήγε στην Μπαρτσελόνα και μιλήσαμε για αρκετά πράγματα για το σύλλογο και την πόλη».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις