Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Λιονέλ Μέσι: Η διακριτική του παρουσία στη φιέστα της Παρί Σεν Ζερμέν και η «ντρίπλα» στους φωτογράφους

Λιονέλ Μέσι: Η διακριτική του παρουσία στη φιέστα της Παρί Σεν Ζερμέν και η «ντρίπλα» στους φωτογράφους
Reuters

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στη φιέστα που έκανε η Παρί Σεν Ζερμέν, μετά την ήττα της από την Κλερμόν. Ο Αργεντινός φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα των πρωταθλητών Γαλλίας, με μερίδα οπαδών της ομάδας να τον αποδοκιμάζει.

Ο Λιονέλ Μέσι έδωσε τον τελευταίο αγώνα του το Σάββατο με την Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον της Κλερμόν για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Ligue 1 και οι οπαδοί των πρωταθλητών θέλησαν να δείξουν για τελευταία φορά τη δυσαρέσκειά τους προς το πρόσωπό του.

Όταν ανακοινώθηκε η ομαδική σύνθεση των παικτών του Κριστόφ Γκαλτιέ, το όνομα του παγκόσμιου πρωταθλητή το 2022 με την Αργεντινή αποδοκιμάστηκε από ένα μεγάλο μέρος του κοινού.

ΦΩΤΟ REUTERS/Benoit Tessier

Μετά το φινάλε του αγώνα, ο Μέσι -κατευθυνόμενος προς τα αποδυτήρια- προσπάθησε να αποφύγει τους δεκάδες φωτογράφους και οπερατέρ που τον “σημάδευαν”, σκύβοντας για να περάσει κάτω από τα καλώδια που βρήκε μπροστά του.

Το ίδιο συνέβη και όταν ο Μέσι (ο οποίος αποχωρεί από την ομάδα, χωρίς να έχει προσφέρει πολλά) επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο για να σηκώσει το τρόπαιο της πρωταθλήτριας Γαλλίας.

Οι ιθύνοντες της παρί Σεν Ζερμέν -βέβαια- φρόντισαν να “χαμηλώσουν” τις αποδοκιμασίες της εξέδρας κατά την φιέστα, δυναμώνοντας τη μουσική. Από μεριάς του, ο Λιονέλ Μέσι φρόντισε να έχει μια διακριτική παρουσία.

 

Τη στιγμή που ο Μαρκίνιος σήκωσε την κούπα του πρωταθλητή, ο αργεντινός ήτα… κρυμμένος ανάμεσα στους συμπαίκτες του και όχι σε πρώτο πλάνο, αλλά πλησίασε το τρόπαιο στην ομαδική φωτογραφία των παικτών.

ΦΩΤΟ REUTERS/Benoit Tessier
ΦΩΤΟ REUTERS/Benoit Tessier

Πλέον, ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να αφήσει.. πίσω του την εμπειρία της Γαλλίας και να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, διαλέγοντας μεταξύ των εκατομμυρίων που του στρώνουν οι Σαουδάραβες, αλλά και της Μπαρτσελόνα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις