Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Λιβάι Γκαρσία: «Η ΑΕΚ έχει μεγάλες προσδοκίες από εμένα»

Λιβάι Γκαρσία: «Η ΑΕΚ έχει μεγάλες προσδοκίες από εμένα»
ΦΩΤΟ Intime

Για τις προσδοκίες που έχει η ΑΕΚ και η Εθνική του Τρίνινταντ και Τομπάγκο από τον ίδιο αναφέρθηκε σε τοπικό μέσο της χώρας του ο Λιβάι Γκαρσία.

Ο Λιβάι Γκαρσία σε συνέντευξη που παραχώρησε σε μέσο της χώρας του, μίλησε για τον ρόλο που έχει στην ΑΕΚ, τονίζοντας ότι έχει μεγαλύτερη στήριξη τόσο στο επιθετικό, όσο και στο αμυντικό κομμάτι σε σχέση με την Εθνική του ομάδα.

Οι δηλώσεις του Λιβάι Γκαρσία

“Στην ΑΕΚ και στη Εθνική υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες για εμένα. Περιμένουν να αποδώσω καλά κάθε φορά που μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο. Στην ΑΕΚ όμως έχω μεγαλύτερη στήριξη τόσο στην επίθεση όσο και στο αμυντικό κομμάτι. Στην ΑΕΚ κάνω λιγότερη βαθιά άμυνα ενώ στην Εθνική πρέπει να κάνω περισσότερη, όμως δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά στους ρόλους που έχω στις δύο ομάδες”.

“Προσπαθώ να προσέχω το σώμα μου, το προσέχω 100%, ξέροντας ότι πρέπει να μπω και να δώσω το 120%. Κάποιες φορές όμως είναι δύσκολο. Ηρθα από την Αθήνα όπου η θερμοκρασία ήταν χαμηλότερη και το οξυγόνο ψηλότερα. Προσπαθώ όμως να μένω υγιής να καθαρίζω το μυαλό μου και να δίνω το καλύτερο μου”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις