Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Λίβερπουλ – Γιουνάιτεντ: Κοινή προειδοποίηση προς τους φιλάθλους

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Οι δυο “γίγαντες” του αγγλικού ποδοσφαίρου εξέδωσαν την Πέμπτη κοινή ανακοίνωση ζητώντας κόσμια συμπεριφορά από τους φιλάθλους τους στο ματς της προσεχούς Δευτέρας!

Η αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι γνωστή, ενώ τα περσινά δυσάρεστα περιστατικά στα μεταξύ τους παιχνίδια για το Europa League, προκάλεσαν την τιμωρία τους με πρόστιμα απ’ την UEFA.

Οι δυο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες την ερχόμενη Δευτέρα στο “Άνφιλντ” για την Premier League και με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στις αντίστοιχες επίσημες ιστοσελίδες τους, ζήτησαν από τους φιλάθλους να απέχουν από παραβατικές συμπεριφορές (κατά καιρούς έχουν ακουστεί… άσχημα συνθήματα για τις τραγωδίες των Μονάχου και Χίλσμπορο).

Αναλυτικά:

“Οι δύο ομάδες, οι οπαδοί τους και οι φίλοι του ποδοσφαίρου σε ολόκληρο τον κόσμο ανυπομονούν γι’ αυτό το ιστορικό και παθιασμένο ματς ανάμεσα σε δύο από τους μεγαλύτερους και παλαιότερους αντιπάλους του αθλήματος.

Υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα ανάμεσα στους οπαδούς των ομάδων μας και ζητάμε απ’ όλους τους φιλάθλους να δείξουν σεβασμό και να απαλείψουν κάθε μορφής προσβλητική και ρατσιστική συμπεριφορά από τον αγώνα.

Αν οποιοσδήποτε φίλαθλος βρεθεί να προβαίνει σε οποιασδήποτε μορφής προσβλητική η ρατσιστική συμπεριφορά από το προσωπικό του γηπέδου ή το ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης, τότε θα οδηγηθεί άμεσα εκτός γηπέδου, θα κινδυνεύσει με σύλληψη, ποινική δίωξη και θα αναφερθεί στις αρχές σύμφωνα με τους κανονισμούς του γηπέδου. Πρόκειται για αγώνα μοναδικό στο καλαντάρι της Πρέμιερ Λιγκ και ευχαριστούμε τους οπαδούς μας για την συνεχή υποστήριξη σε αυτό τον σημαντικό τομέα του αθλήματος”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε