Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Λουτσέσκου για το ΠΑΟΚ – Άρης: «Ο διαιτητής ήρθε ξεκάθαρα για να φέρει το ματς ισόπαλο»

Λουτσέσκου για το ΠΑΟΚ – Άρης: «Ο διαιτητής ήρθε ξεκάθαρα για να φέρει το ματς ισόπαλο»

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη είχε ο Ραζβάν Λουτσέτσκου.

Ο ΠΑΟΚ και ο Άρης έμειναν στο 0-0, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να φωνάζει για τη διαιτησία του αγώνα. Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει πολλά παράπονα από τον διαιτητή Παπαπέτρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ως προπονητής κατανοώ τη δυσκολία του παιχνιδιού. Από μια πλευρά είμαι απογοητευμένος που δεν κερδίσαμε, ενώ ελέγχαμε το παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά πρέπει να σταθώ στην προσπάθεια των παικτών μου και το γεγονός ότι δεν επέτρεψαν στον Άρη να γίνει επικίνδυνος σε κανένα σημείο.

Είναι ένα παιχνίδι που από μία κατάσταση μπορεί να σκοράρεις ένα γκολ και να πάρεις τη νίκη. Ο διαιτητής δεν έδωσε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ντοκουρέ. Είναι ένα… μάθημα για το πώς δίνεται δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο διαιτητής δίστασε να το δώσει. Ο διαιτητής ήρθε ξεκάθαρα για να φέρει το ματς ισόπαλο.

Λίγο πριν το φινάλε υπάρχει καθαρό φάουλ στον Ζίβκοβιτς. Δεν δόθηκε. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω πως δεν δόθηκαν οι παραπάνω αποφάσεις. Υπήρχαν και άλλες φάσεις που τα σφυρίγματα που θα έπρεπε να είναι διαφορετικά.

Οι άλλοι θα πρέπει να εξετάσουν το πώς οι διαιτητές συμπεριφέρονται στον ΠΑΟΚ. Εμείς προχωράμε και πρέπει να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Πέμπτης».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις