Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Λουτσέσκου για τον αποκλεισμό της Αλ Χιλάλ: “Πέρασα σχεδόν τα ίδια στην Ελλάδα με ΠΑΟΚ”

Λουτσέσκου για τον αποκλεισμό της Αλ Χιλάλ: “Πέρασα σχεδόν τα ίδια στην Ελλάδα με ΠΑΟΚ”
Intime.gr

Έχοντας περισσότερα από 30 κρούσματα κορονοϊού στις τάξεις της, η Αλ Χιλάλ δεν μπόρεσε να συμπληρώσει εντεκάδα κόντρα στην Σαμπάμπ Αλ Αχλί και αποκλείστηκε από το ασιατικό Champions League, το οποίο κατέκτησε την περασμένη σεζόν. Απογοητευμένος ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τη συγκεκριμένη απόφαση.

Την έντονη δυσαρέσκεια του εξέφρασε ο προπονητής της Αλ Χιλάλ, Ραζβάν Λουτσέσκου, εξαιτίας της απόφασης αποκλεισμού της ομάδας του από το Champions League της Ασίας, λόγω… κορονοϊού.

Οι Σαουδάραβες πρωταθλητές έχουν 31 κρούσματα κορονοϊού ανάμεσα σε παίκτες και μέλη του σταφ της. Η Αλ Χιλάλ είχε μόνο 11 παίκτες διαθέσιμους για τον αγώνα κόντρα στην Σαμπάμπ Αλ Αχλί (οι τρεις ήταν τερματοφύλακες), με την ομοσπονδία της Ασίας να την αποκλείει από τη διοργάνωση, καθώς ο σχετικός κανονισμός προβλέπει την παρουσία τουλάχιστον 13 ποδοσφαιριστών.

Σε δηλώσεις του στη Ρουμανία, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευση του: “Είναι ένα μείγμα συναισθημάτων. Πέρασα σχεδόν τα ίδια και στην Ελλάδα με τον ΠΑΟΚ, όταν πήραμε τον πρώτο μας τίτλο το 2018. Τώρα; Νιώθω πολύ μεγάλη απογοήτευση, αφού είμαστε πρωταθλητές Ασίας, κερδίσαμε το εγχώριο πρωτάθλημα πριν από δύο εβδομάδες και ήμασταν πρώτοι στον όμιλο μας. Αυτά μου δίνουν ένα αίσθημα γαλήνης.

Δεν νιώθω ότι τρελαίνομαι, απλά έχω απογοητευτεί. Θα μπορούσαμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας στο γήπεδο, αλλά μας αποκλείουν, εν μέσω αδιανόητων συνθηκών. Τρεις αγώνες θα μπορούσαν εύκολα να προγραμματιστούν σε διάστημα τριών μηνών, δεδομένου ότι η φάση των ομίλων στα ανατολικά δεν έχει καν ξεκινήσει”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις