Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Λουτσέσκου για τον ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: «Ένα παιχνίδι για την τρίτη θέση»

Λουτσέσκου για τον ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: «Ένα παιχνίδι για την τρίτη θέση»
ΦΩΤΟ intime

Ο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου νίκησε στο Βόλο με 2-0, για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 και πλέον ετοιμάζεται για “τελικό” με τον Ολυμπιακό στην τελευταία “στροφή” του πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα “μονομαχήσουν” για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League και ο Λουτσέσκου, μίλησε μετά το ματς με το Βόλο και για το παιχνίδι με τους Πειραιώτες στην Τούμπα.

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου

Για την κυριαρχία του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι για μας, παίξαμε σωστό ποδόσφαιρο με συγκέντρωση, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε έστω μία φορά ακόμη, το αξίζαμε και δεν είχαμε ψυχραιμία μπροστά στην εστία. Είμαι ικανοποιημένος όμως από το κίνητρο των παικτών».

Για την εικόνα των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο: «Δεν ήμουν αναστατωμένος, επιμείναμε σε ζώνες και θα έπρεπε να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα περισσότερο. Θα έπρεπε να τη γυρίσουμε περισσότερο ψάχνοντας τον χώρο, δεν υπήρχε όμως κάποιος λόγος αναστάτωσης. Τα πράγματα μπορεί να πάνε αναπάντεχα, μία μεγάλη μπάλα, ένα λάθος, ένα τέρμα να δεχθείς και να κινδυνεύσεις. Ξέρω καλά πώς λειτουργεί το ποδόσφαιρο».

Για τον «τελικό» με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα παιχνίδι για την τρίτη θέση, η τρίτη θέση είναι η τρίτη θέση».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις