Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου»

Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου»
ΦΩΤΟ eurokinissi

O Ραζβάν Λουτσεσκου μιλώντας σε Μέσο της χώρας του ανέφερε πως το μυαλό και η ψυχή του είναι αφιερωμένα στον ΠΑΟΚ, με τον Ρουμάνο τεχνικό να υπογραμμίζει πως είναι αφοσιωμένος στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης. 
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε σε Μέσο της Ρουμανίας, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να τονίζει πως είναι ευχαριστημένος στην χώρα μας και τους «ασπρόμαυρους» με τον έμπειρο τεχνικό μάλιστα να υπογραμμίζει ότι η ψυχή του είναι στον σύλλογο και ζει μια απίστευτη εμπειρία.

Παράλληλα ο Λουτσέσκου δεν παρέλειψε να αναφέρει πως στο μέλλον κάποια στιγμή θα επιστρέψει στο ρουμάνικο ποδόσφαιρο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι στα σχέδια του για την ώρα.

Τα λόγια του Ρασβάν Λουτσέσκου

«Είμαι Ρουμάνος προπονητής, ανήκω στη Ρουμανία. Δεν συζητάω όμως για κανένα σύλλογο ή μπορούμε να συζητήσουμε για όλους τους συλλόγους στη Ρουμανία για να απαντήσω στην ερώτηση που μου κάνατε για το αν θα προπονούσατε την Στεάουα.

Δεύτερον, ναι, θα μπορούσα να επιστρέψω και στη Ρουμανία. Τώρα δεν είναι η ώρα γιατί είμαι σε ανοδική πορεία, είμαι επιτυχημένος, είμαι πολύ καλά εκεί που είμαι.
Έχω την ευκαιρία να δουλέψω έξω και αυτό με βοηθά να εξελιχθώ ως άνθρωπος και επαγγελματικά.

Ζω ενδιαφέρουσες εμπειρίες. Το να είσαι στο εξωτερικό δεν είναι καθόλου εύκολο. Κάποια στιγμή, είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω αν δεν κάνω ένα σακίδιο για να γυρίσω όλο τον κόσμο.

Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου και θα παραμείνει γιατί είναι απίστευτη εμπειρία που ζω εδώ. Δεν το έζησα, εξακολουθώ να το ζω».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις