Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Λουτσέσκου πριν το ΠΑΟΚ – Ελσίνκι: «Σκ@τ@ απόφαση για τη Super League 1, πάντα εμείς την πληρώνουμε»

Λουτσέσκου πριν το ΠΑΟΚ – Ελσίνκι: «Σκ@τ@ απόφαση για τη Super League 1, πάντα εμείς την πληρώνουμε»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Ελσίνκι για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Conference League, αλλά στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου σχολίασε και την απόφαση των αρχών για τη Super League 1.

Μετά και το σπουδαίο διπλό επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League, με αποτέλεσμα ο Λουτσέσκου να σταθεί και στις εξελίξεις στην ελληνική Super League 1.

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου

Για το έχει κίνητρο στο ΠΑΟΚ – Ελσίνκι: “Ο αθλητικός στόχος έχει επιτευχθεί, νικώντας δύο φορές την Άιντραχτ εντός κι εκτός. Από την αθλητική φύση έχει επιτευχθεί. Αλλά από την άλλη πλευρά είναι θέμα νοοτροπίας, να δείξουμε ότι είμαστε ένα γκρουπ νικητών, είναι θέμα περηφάνειας για μία ελληνική ομάδα. Υπάρχουν πολλές μικρές λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικές και καθιστούν το παιχνίδι πού σημαντικό . Κι έχει να κάνει με την απόλαυση να παίζεις κι να απολαμβάνεις αυτό που κάνεις είναι μία τρομερή απόλαυση”.

Για την απόφαση της κυβέρνησης για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών: “Δεν είχαμε χρόνο να συζητήσουμε γι’ αυτή την κατάσταση. Θα πρέπει να πάρουμε το μάξιμουμ από κάθε παιχνίδι. Γι’ αυτό κι είμαστε εστιασμένοι στο αυριανό ματς.

Για την απόφαση δεν ξέρω τι να πω. Είναι μία σκ@τ@ απόφαση, που δεν έχει λογική. Όταν εμείς κάναμε κάτι πάντα βρισκόμασταν αντιμέτωποι με τιμωρία. Μας έχει κλαπεί ένας τίτλος που έχει κερδηθεί μέσα στο γήπεδο, έγιναν πολλά πράγματα για να οδηγήσουν σε μία ακόμα κλοπή ενός Κυπέλλου, γεγονότα που συνδέονται μεταξύ τους, διαφορετική αντιμετώπιση σε γεγονότα που αφορούν τον Παναθηναϊκό, διαφορετική σε μας.

Θυμάμαι ακόμα και με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που ήταν να παίξουμε χωρίς φίλαθλους, αλλά τελικά παίξαμε με φιλάθλους. Δεν είναι δίκαιο. Θα έχουμε τα ντέρμπι στον δεύτερο γύρο χωρίς κόσμο και δεν γνωρίζουμε τη βαθμολογική σημασία. Πάντα ο ΠΑΟΚ τη πληρώνει. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Κι ειλικρινά αυτό το μέτρο δεν προσφέρει κάποια λύση για πράγματα που είναι πέρα από τις ποδοσφαιρικές ομάδες. Αλλά υπάρχουν αρμόδιοι που θα πρέπει να βρουν μία στρατηγική για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα”.

Το ΠΑΟΚ – Ελσίνκι είναι προγραμματισμένο για αύριο Πέμπτη (14/12/23, 19:45, LIVE από το Newsit.gr) στην Τούμπα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις