Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Λουτσέσκου: “Θα τρελαθούμε στα σπίτια μας – Μετά τον κορονοϊό θα πάμε όλοι σε ψυχολόγους”

Λουτσέσκου: “Θα τρελαθούμε στα σπίτια μας – Μετά τον κορονοϊό θα πάμε όλοι σε ψυχολόγους”
ΦΩΤΟ intime

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου σχολίασε την κατάσταση με τον κορονοϊό σε ολόκληρο τον πλανήτη και σημείωσε τις δυσκολίες της καραντίνας για τους ποδοσφαιριστές, αλλά και για όλους τους ανθρώπους.

Ο Ρουμάνος τεχνικός και πατέρας του Ραζβάν, τόνισε ότι ο εγκλεισμός μπορεί να προκαλέσει επίσης προβλήματα στον κόσμο και ότι θα χρειαστεί ψυχολογική υποστήριξη, ενώ αναφέρθηκε και στο ζήτημα με τις περικοπές μισθών στους παίκτες.

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου

«Μετά τον κορονοϊό, όλοι θα πρέπει να επισκεφθούμε ψυχολόγους. Ο κόσμος δεν έχει συνηθίσει να μένει σπίτι και ειδικά οι αθλητές. Θα πρέπει να έχουμε επικοινωνία, διότι θα τρελαθούμε όλοι στα σπίτια μας.

Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές έχουν ότι χρειάζονται για να δουλέψουν από το σπίτι και θα πρέπει να συνεχίσουν να το κάνουν. Επίσης οφείλουν να προσέχουν την διατροφή τους. Θα πρέπει να παραμείνει καλή η φυσική τους κατάσταση.

Οι παίκτες θα πρέπει να δεχθούν μείωση στους μισθούς τους. Στην παρούσα φάση όλοι θα χάσουν κάτι. Εάν οι ποδοσφαιριστές αγαπούν τους συλλόγους τους πρέπει να κάνουν κάτι για να τους σώσουν. Κάνοντας αυτή τη θυσία σήμερα σημαίνει πως θα σωθούν αύριο».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις