Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Μάικλ Τζόρνταν και Σκότι Πίπεν απόντες από το gala για τη δυναστεία των Σικάγο Μπουλς

Μάικλ Τζόρνταν και Σκότι Πίπεν απόντες από το gala για τη δυναστεία των Σικάγο Μπουλς
Reuters

Μόνο με μαγνητοσκοπημένο μήνυμα “εμφανίστηκε” ο Μάικλ Τζόρνταν, αναφέροντας πως είναι στενοχωρημένος που δεν μπορεί να βρεθεί στο gala για το “The ring of Honor” των Σικάγο Μπουλς. Άφαντος και ο Σκότι Πίπεν.

Οι Σικάγο Μπουλς τιμούν το ένδοξο παρελθόν τους, αλλά τα δυο πιο λαμπερά “διαμάντια” της ομάδας, ο Μάικλ Τζόρνταν και ο Σκότι Πίπεν, απουσιάζουν από την κίνηση της ομάδας.

Τόσο ο GOAT του παγκόσμιου αθλητισμού, όσο και ο “Ινδιάνος” επέλεξαν να μην παραβρεθούν στο gala προς τιμή των έξι φορές πρωταθλητών του NBA, της ομάδας δηλαδή που καταδυνάστευσε το NBA τη δεκαετία του ’90.

Ο ιδιοκτήτης των Μπουλς, Τζέρι Ράινσντορφ, ο Φιλ Τζάκσον, ο Στιβ Κερ, ο Λουκ Λόνγκλεϊ, ο Χόρας Γκραντ, ο Ρν Χάρπερ, ο Τόνι Κούκοτς και άλλοι από τους “τρομοκράτες” των Σικάγο Μπουλς (συνολικά 13 παλα/ιμαχι παίκτες) βρέθηκαν στις εκδηλώσεις της ομάδας, οι οποίες θα κορυφωθούν στο ημίχρονο του αγώνα των”Ταύρων” με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς (σ.σ. θα πάρουν από ένα βραβείο). Ο Ντένις Ρόντμαν που είχε απαντήσει θετικά, δεν εμφανίστηκε!

Η απουσία των Τζόρνταν και Πίπεν όμως σίγουρα είναι ένα γεγονός που δεν περνάει απαραττήρητο και δίνει “τροφή” στις φήμες, για μεάλη κόντρ;α μεταξύ των δυομετά το “Last Dance”, τη δημοσίευση της αυτοβιογραφίας του Πίπεν και τη σχέση που διατηρεί ο γιος του Τζόρνταν με την πρώην σύζυγο του “Ινδιάνου”.

Από τη μεριά του, ο Μάικλ Τζόρνταν έστειλε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα, εκφράζοντας τη χαρά του, για τη συγκεκριμένη εκδήλωση αλλά και το… ξενέρωμά του, επειδή δεν μπορούσε να παρεβρεθεί.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chicago Bulls (@chicagobulls)

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις