Αθλητικά

Μαρία Σάκκαρη: Πρεμιέρα κόντρα στη Ντόνα Βέκιτς στο Μεξικό

Έμαθε αντιπάλους η Σάκκαρη για το τουρνουά του Μοντερέι
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κόντρα στη φίλη της, Ντόνα Βέκιτς θα κάνει πρεμιέρα στο τουρνουά του Μοντερέι στο Μεξικό, η Μαρία Σάκκαρη, η οποία και ετοιμάζεται για μία… πρόβα τζενεράλε ενόψει του US Open.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο65 στην παγκόσμια κατάταξη) θα αγωνιστεί με wild card στο Μεξικό και η κλήρωση την έφερε στον πρώτο γύρο, απέναντι στην Ντόνα Βέκιτς (Νο55 στον κόσμο), με την οποία έχει 4 νίκες σε 10 παιχνίδια, επικρατώντας όμως άνετα με 2-0 στην τελευταία μεταξύ τους “μονομαχία” στη Μαδρίτη.

Αν καταφέρει να πάρει την πρόκριση, η Σάκκαρη θα αγωνιστεί κόντρα σε Ελίζ Μέρτενς ή Άννα Μπλίνκοβα στον επόμενο γύρο, με την Ντιάνα Σνάιντερ πιθανή αντίπαλο στα προημιτελικά. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια είναι δε στο ταμπλό, από την πλευρά της Έμμα Ναβάρο, Νο1 στο συγκεκριμένο τουρνουά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Βέλγιο – Σενεγάλη 3-2: Επικό ματς στο Μουντιάλ με δυο γκολ παράτασης στο φινάλε, πέναλτι στον έξτρα χρόνο με VAR και «λύτρωση» από Τίλεμανς
Ο Τίλεμανς ισοφάρισε στο 89' και σκόραρε και από το σημείο του πέναλτι στην παράταση, για την πρόκριση των Βέλγων - Οι "κόκκινοι διάβολοι" θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ΗΠΑ - Βοσνία
ΦΩΤΟ REUTERS