Αθλητικά

Με αυτούς ο Άρης κόντρα στον ΟΦΗ

Την προετοιμασία του για το αυριανό (6/6) ματς κόντρα στον ΟΦΗ ολοκλήρωσε ο Άρης, με τον Μίκαελ Ένινγκ να ανακοινώνει στους παίκτες του την αποστολή αφήνοντας εκτός τους Ντιγκινί και Σούντγκρεν και Ντουρμισάι.

Παρουσία του μεγαλομετόχου της ομάδας, Θεόδωρου Καρυπίδη, διεξήχθη η τελευταία προπόνηση του Άρη πριν το ματς της πρεμιέρας των πλέι οφ της Superleague, το Σάββατο (6/6, 21:30) στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Μίκαελ Ένινγκ ανακοίνωσε αμέσως μετά την αποστολή στους παίκτες του, με τους Ντιγκινί, Νουρμισάι και Σούντγκρεν να μένουν εκτός μαζί με τον τιμωρημένο Ματίγια.

Η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους: Κουέστα, Εμάν, Τσιλιγγίρη, Ρόουζ, Ιντέγε, Φραν Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Μπρούνο Γκάμα, Λούκας Σάσα, Λάρσον, Μαντσίνι, Αμπού Μπα, Κόρχουτ, Μαρτίνεθ, Τόνσο, Ντουάρτε, Δεληζήση, Φετφατζίδη, Μπακούτση, Μπαγκαλιάνη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα