Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Με καθυστέρηση έφυγε ο ΠΑΟΚ για Λιθουανία

ΦΩΤΟ actionimages.gr
ΦΩΤΟ actionimages.gr

Με τελικό προορισμό την Κλαϊπέντα στη Λιθουανία, για την αναμέτρηση την Τετάρτη (16/11), για τη 5η αγωνιστική των ομίλων του Chanpions League με τη Νεπτούνας, «πέταξε» σήμερα από τη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ. Διαδικασία που έγινε με μισή ώρα περίπου καθυστέρηση, με συνέπεια να προκληθεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» ανησυχία στους «ασπρόμαυρους», εξαιτίας του μακρινού ταξιδιού και τους ενδιάμεσους σταθμούς που έχουν στη διαδρομή τους, για να φτάσουν στη βάση της αντιπάλου τους.

Η αποστολή είναι, ειδικότερα, ορισμένο να αφιχθεί στην Κλαϊπέντα τα ξημερώματα της Τρίτης (15/11), κάνοντας στάσεις νωρίτερα στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, στην πρωτεύουσα της Λετονίας, Ρίγα και στην Παλάνγκα στη Λιθουανία.

Με την ομάδα βρίσκονται τόσο ο Τζόρνταν Σάιμπερτ, όσο και ο Λίνος Χρυσικόπουλος, παρά τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν και απέκτησαν στο ντέρμπι της Α1, το Σάββατο (12/11), με την ΑΕΚ. Ο Αμερικανός γκαρντ έχει ενοχλήσεις στον καρπό του δεξιού χεριού και ο Ελληνας φόργουορντ στο αριστερό πόδι του. Η κατάσταση αμφοτέρων φαίνεται πως δεν εμπνέει ανησυχία, μένει να φανεί αν θα τεθεί τελικά ζήτημα παρουσίας τους ή όχι στο ματς.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, αντίθετα, προέκυψε με τον Κώστα Χαραλαμπίδη. Ο άμεσος συνεργάτης στον πάγκο του Σούλη Μαρκόπουλου έμεινε στη Θεσσαλονίκη, λόγω ίωσης.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε