Αθλητικά

Με Μιραλάς και Μέλμπεργκ κόντρα στην Ρούμπιν

Τόσο ο Βέλγος όσο και ο Σουηδός άσος προπονήθηκαν κανονικά την Τρίτη και αναμένεται να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα, στην ρεβάνς με την Ρούμπιν Καζάν.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όσο οι μέρες για το κρίσιμο ματς με τους Ρώσους πλησιάζουν, τα προβλήματα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε ελαχιστοποιούνται. Ο Ισπανός τεχνικός είδε τον Κέβιν Μιραλάς και τον Όλαφ Μέλμπεργκ να βγάζουν χωρίς πρόβλημα το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης και καταστρώνει με αυτά τα δεδομένα τα πλάνα του για την ενδεκάδα.

Από κει και πέρα ατομικό πρόγραμμα για λόγους αποφόρτισης από τα συνεχόμενα παιχνίδια ακολούθησε ο Ιβάν Μαρκάνο, ωστόσο δεν υπάρχει καμία ανησυχία σχετικά με την συμμετοχή του.

Από τον αγώνα της Πέμπτης θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Μέγιερι, Χολέμπας και Ντιόγκο.

Σε διαπραγματεύσεις με Μακούν – “Έκλεισε” Σιόβα ο Ολυμπιακός

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα