Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Με Μήτρογλου ο Άρης στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Με Μήτρογλου ο Άρης στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ο Άρης είναι πανέτοιμος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (6/2). Η ομάδα του Μάντζιου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με την Ένωση, το οποίο θα παίξει σημαντικό ρόλο στη μάχη της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας τεχνικός θα έχει κανονικά στη διάθεση του τόσο τον Μήτρογλου όσο και τον Μαντσίνι, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στον αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα στην Τρίπολη, αλλά προπονήθηκαν σήμερα (6/2) σε φουλ ρυθμούς με τους υπόλοιπους συμπαίκτες και υπολογίζονται από τον προπονητή των “κίτρινων” για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

“Η τελευταία προπόνηση πριν από την αυριανή αναμέτρηση (07/02) με την Α.Ε.Κ. στο Ολυμπιακό Στάδιο (19:30), στο πλαίσιο της 21ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης (σ.σ. θυμίζουμε ότι η αποστολή του Άρη είναι από την περασμένη Πέμπτη το βράδυ στην Αθήνα). Το σημερινό πρόγραμμα, το οποίο ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, περιελάμβανε ενεργοποίηση, τακτική και στατικές φάσεις”.

Στην αποστολή του Άρη, που πήρε μαζί του ο Απόστολος Μάντζιος για τα παιχνίδια με τον Αστέρα και την ΑΕΚ, υπενθυμίζουμε ότι συμμετέχουν οι εξής: Cuesta, Boucher, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Bruno Gama, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Lucas Sasha, Matilla, Kace, Xande Silva, Mancini, Jeggo, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις