Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Μετεγγραφική… αντεπίθεση! Προσπαθεί για τριπλό “μπαμ” ο Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δίνει μάχη με το… χρόνο και προσπαθεί να ολοκληρώσει τρεις σημαντικές μετεγγραφικές κινήσεις, προκειμένου να ισχυροποιηθεί ενόψει πλέι οφ

Αν και αρχικά το “τριφύλλι” έψαχνε αρχικά για αντι-Γκιστ, οι “πράσινοι” προσπαθούν να ολοκληρώσουν τρεις σημαντικές μετεγγραφές με την απόκτηση των Κένιον Μάρτιν, Ντι Τζέι Κούπερ και Κώστα Καϊμακόγλου!

Οι δυο πρώτοι είναι πολύ κοντά στο να υπογράψουν με τον Παναθηναϊκό και να φορέσουν τη φανέλα με το τριφύλλι, ενώ τις τελευταίες ώρες γίνεται προσπάθεια για την ολοκλήρωση μιας ακόμα σημαντικής προσθήκης, αυτής του Κώστα Καϊμακόγλου.

Οι “πράσινοι” θέλουν να πετύχουν το κόλπο γκρόσο και να ντύσουν τον Έλληνα πάουερ φόργουορντ εκ νέου στα πράσινα, ύστερα από 2,5 χρόνια, όταν έφυγε για λογαριασμό της Ούνικς Καζάν. Στο “τριφύλλι” έχουν ήδη καταθέσει εξαιρετική πρόταση διετούς συνεργασίας στον παίκτη, που θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Μοναδικό πρόβλημα στην συγκεκριμένη περίπτωση αποτελεί ο μάνατζερ του Καϊμακόγλου, Νίκος Λώτσιος.

Αν ο Έλληνας παίκτης αλλάξει μάνατζερ, τότε… μπαίνει στο αεροπλάνο και υπογράφει το νέο του συμβόλαιο, κάτι που όμως δεν φαίνεται πως θα γίνει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε