Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μηνύσεις από Δαλούκα με συνήγορο τον Κούγια!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Το γραφείο του Αλέξη Κούγια ενημέρωσε πως ανέλαβε να συγκεντρώσει οποιοδήποτε δημοσίευμα “θίγει την τιμή και την υπόληψη του Γιώργου Δαλούκα” για να καταθέσει αγωγές ζητώντας αποζημιώσεις.

Ο διεθνής διαιτητής, που αποφάσισε να αποχωρήσει προσωρινά από τους πίνακες της Superleague μετά τις αποφάσεις του στον αγώνα Άρης – Παναθηναϊκός, θα πορευτεί με συνήγορο τον Αλέξη Κούγια ζητώντας αποζημιώσεις για “την προσβολή της προσωπικότητας του”.

Ενημερώνουμε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι ο διεθνής διαιτητής ποδοσφαίρου Γεώργιος Δαλούκας, διδάκτωρ ΤΕΦΑΑ, ανέθεσε εις εμέ και τους συνεργάτες μου τη συγκέντρωση από όλα τα μ.μ.ε (τηλεόραση, ραδιόφωνο, έγγραφο τύπο) όλων των επώνυμων προσωπικών δηλώσεων αλλά και όλων των αναφορών -γραπτών κειμένων που θίγουν την τιμή και την υπόληψή του.

Το δικηγορικό μου γραφείο, μόλις έχει στη διάθεσή του τα σχετικά δημοσιεύματα, έχει την εντολή να υποβάλει εναντίον οιουδήποτε που τον προσέβαλε σε προσωπικό επίπεδο, μηνύσεις για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης (α. 363 ΠΚ) και να καταθέσει αγωγές ζητώντας αποζημιώσεις για την προσβολή της προσωπικότητάς του (α. 57 ΑΚ)”, αναφέρει το δελτίο Τύπου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε