Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Θέλω να κληρωθούμε στο Conference League με τον ΠΑΟΚ για να αναμετρηθώ με τον Ράζβαν»

Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Θέλω να κληρωθούμε στο Conference League με τον ΠΑΟΚ για να αναμετρηθώ με τον Ράζβαν»
Intime.gr

Μια ενδοοικογενειακή κόντρα εντός γηπέδου θέλει να έχει ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, ελπίζοντας σε πρόκριση της Ντινάμο Κιέβου και του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference League, προκειμένου να τεθεί αντιμέτωπος με τον γιο του, Ραζβάν.

Την επιθυμία του να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference League, εξέφρασε ο προπονητής της Ντιναμό Κιέβου, Μιρτσέα Λουτσέσκου, προκειμένου να αναμετρηθεί με τον γιο του, Ράζβαν.

«Ήταν μία καλή βραδιά για το πιο αγαπημένο μου πρόσωπο που υπέφερε στο σπίτι για εμένα και τον Ραζβάν. Για τη γυναίκα μου! Αν ερχόταν στον αγώνα μου, δεν θα μπορούσε να δει το παιχνίδι του Ραζβάν. Δεν θα μπορούσε να επιλέξει ανάμεσα στα δύο ματς» ανέφερε αρχικά ο Μιρτσέα Λουτσέσκου.

«Ο Ραζβάν είχε έναν πολύ δύσκολο αγώνα απέναντι σε μια πολύ δύσκολη ομάδα από την Κροατία. Σε αυτόν τον γύρο υπήρχαν και λιγότερο έμπειρες ομάδες, αλλά έπεσαν πάνω σε έναν σκληρό αντίπαλο! Τώρα θέλω με τον Ραζβάν να προκριθούμε και να πέσουμε στον ίδιο όμιλο» τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, μετά την πρόκριση της ομάδας του επί του Άρη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις