Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μουντιάλ 2022: Έξαλλη η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο και η Χεορχίνα μετά την απόφαση του Σάντος

Μουντιάλ 2022: Έξαλλη η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο και η Χεορχίνα μετά την απόφαση του Σάντος

Ο Φερνάντο Σάντος πήρε την απόφαση να μην ξεκινήσει βασικό τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο παιχνίδι της Πορτογαλίας με την Ελβετία για το Μουντιάλ 2022, προκαλώντας τον εκνευρισμό της αδερφής του Πορτογάλου σταρ.

Η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, Έλμα Αβέιρο, επιτέθηκε με ανάρτηση της στον Φερνάντο Σάντος για την απόφασή του να αφήσει στον πάγκο τον Πορτογάλο άσο στο παιχνίδι με την Ελβετία για το Μουντιάλ 2022.

Η αδερφή του CR7 κατηγορεί τον Πορτογάλο προπονητή ότι ταπεινώνει έναν παίκτη που έχει δώσει τα πάντα για την εθνική ομάδα.

“Ναι, ο Ρονάλντο δεν είναι αιώνιος, ναι, ο Ρονάλντο δεν θα παίζει για πάντα, δυστυχώς δεν βάζει γκολ τώρα, είναι μεγάλος, η Πορτογαλία δεν χρειάζεται τον Ρονάλντο.

Μιλήσαμε για αυτά που ακούσαμε, όμως όλα αυτά που έκανε δεν είναι πλέον σημαντικά, όλα όσα έκανε ξεχάστηκαν. Τώρα ζητούν συγγνώμη και δεν τον χρειάζονται. Το σημειώνω και θα μιλήσουμε αργότερα γι’ αυτό.

Σάντος, θα ζητήσεις συγγνώμη; Τώρα μπορούμε να γ@@@ όποιον θέλουμε. Είναι κρίμα να ταπεινώνεις έναν άνθρωπο που έχει δώσει τόσα πολλά”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Η αντίδραση της Χεορχίνα Ροντρίγκες

Θυμωμένη ήταν και η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεορχίνα Ροντρίγκες, η οποία βρέθηκε στις εξέδρες για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Πορτογαλίας με την Ελβετία, αλλά δεν είδε τον αγαπημένο της να ξεκινάει βασικός.

“Συγχαρητήρια Πορτογαλία. Καθώς οι 11 παίκτες τραγούδησαν τον ύμνο όλα τα βλέμματα ήταν συγκεντρωμένα πάνω σου.

Τι κρίμα που δεν μπόρεσα να απολαύσω τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο για 90 λεπτά. Οι φίλαθλοι δεν έχουν σταματήσει να σε αποθεώνουν και να φωνάζουν το όνομά σου.

Ελπίζω ο Θεός και ο αγαπητός σου φίλος Φερνάντο να συνεχίσουν χέρι-χέρι και να μας κάνουν να ζήσουμε άλλη μια τέτοια νύχτα”, έγραψε η Χεορχίνα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο διέψευσε τη συμφωνία με την Αλ Νασρ

Στο μεταξύ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο διέψευσε μετά το παιχνίδι με την Ελβετία τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με την Αλ Νασρ

Πρόσφατα η MARCA  έκανε λόγο για συμφωνία του Πορτογάλου με την Αλ Νασρ, με τον ίδιο όμως, να μην επιβεβαιώνει την είδηση.

Η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία του προσφέρει συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με ετήσιες απολαβές ύψους 200 εκατ. ευρώ.

“Όχι, δεν είναι αλήθεια”, είπε χαρακτηριστικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο για τα δημοσιεύματα περί συμφωνίας με την Αλ Νασρ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις