Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Μπάγερν Μονάχου – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-2: Επικό διπλό για την αντίπαλο του Ολυμπιακού

Μπάγερν Μονάχου – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-2: Επικό διπλό για την αντίπαλο του Ολυμπιακού

Η Άιντραχτ έριξε βόμβα στο γερμανικό πρωτάθλημα, επικρατώντας εκτός έδρας της Μπάγερν Μονάχου με 2-1 για την έβδομη αγωνιστική. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League έκανε μία επική ανατροπή μέσα στο Μόναχο κι υποχρέωσε τους Βαυαρούς στην πρώτη φετινή ήττα τους σ’ όλες τις διοργάνωσης.

Το αποτέλεσμα είναι «μαγική εικόνα», αλλά η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League είχε τον Κέβιν Τραπ να κάνει το… παιχνίδι της ζωής του, σταματώντας σχεδόν όλες τις προσπάθειες του Λεβαντόφσκι και των υπόλοιπων Βαυαρών.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας νικήθηκε μόνο στο 29΄ από τον Γκορέτσκα, αλλά η Αϊντραχτ απάντησε άμεσα και ισοφάρισε στο 32΄ με κεφαλιά του Χιντερέγκερ. Κι ενώ το γήπεδο είχε… γείρει και το δεύτερο γκολ της Μπάγερν έμοιαζε θέμα χρόνου, ο Τραπ έπιανε τα πάντα και ο Κόστιτς σε μία αντεπίθεση στο 83΄ ολοκλήρωσε τη μεγάλη έκπληξη.

Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα της Φρανκφούρτης, που ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ η Μπάγερν παραμένει μεν στην κορυφή, αλλά με τις Ντόρτμουντ και Φράιμπουργκ σε απόσταση ενός βαθμού.

Ο Όλιβερ Γκλάσνερ παρέταξε τους: Τραπ, Τούτα, Ιλσάνκερ, Χιντερέγκερ, Τουρέ (61΄ Ντα Κόστα), Σόου, Γιάκιτς, Τσάντλερ, Λίνστρεμ (61΄ Χάουγκε), Κόστιτς, Μπορέ (78΄ Λάμερς)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις