Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα: Αποθέωση για τον Τσάβι στο «Καμπ Νου»

Μπαρτσελόνα: Αποθέωση για τον Τσάβι στο «Καμπ Νου»
Reuters

Πάνω από 15.000 φίλοι της Μπαρτσελόνα βρέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (08.11.2021) στο “Καμπ Νοου” και είδαν από κοντά μια ιστορική στιγμή. Ο Τσάβι υπέγραψε το συμβόλαιο του με τους Καταλανούς και αποθεώθηκε.

Υπό τους ήχους του ύμνου της Μπαρτσελόνα και συνοδεία του προέδρου της ομάδας, Ζοάν Λαπόρτα, ο Τσάβι πάτησε στον αγωνιστικό χώρο του “Καμπ Νου” και έγινε για μια ακόμα φορά σύνθημα στα χείλη των “μπλαουγκράνα”.

Ο Τσάβι ανέλαβε και επίσημα χρέη προπονητή της Μπαρτσελόνα, υπογράφοντας μπροστά σε όλους το συμβόλαιο με την… μεγάλη του αγάπη. Στο πλάι του είχε τη σύζυγο του (που σήμερα έχει γενέθλια) αλλά και τους γονείς του.

 

Ο κόσμος δεν σταμάτησε να πανηγυρίζει ούτε λεπτό, με τον Λαπόρτα -μάλιστα- να δίνει ο ίδιος το σύνθημα και να… τραγουδάει από μικροφώνου. ο Ισπανός προπονητής δεν άργησε να τον ακολουθήσει!

«Ευχαριστώ πολύ. Δεν θέλω να κλάψω. Είμαι ευγνώμων στον σύλλογο και στους οπαδούς. Είμαστε ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο και θα δουλέψουμε για να κατακτήσουμε τίτλους. Πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Ζήτω η Μπαρτσελόνα, ζήτω η Καταλονία» ανέφερε ο Τσάβι, στις πρώτες του δηλώσεις.

«Θέλω να πω στους οπαδούς να υποστηρίζουν την ομάδα, τους χρειαζόμαστε. Ο σύλλογος περνά δύσκολες στιγμές, αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε τη Μπαρτσελόνα. Είμαι ενθουσιασμένος. Ευχαριστώ και πάλι» ανέφερε λίγο αργότερα, ενώ -πριν την ολοκλήρωση της παρουσίασης του στους φίλους της ομάδας- πήγε προς την εξέδρα για να τους χαιρετίσει.

 

https://www.youtube.com/watch?v=T6c7wjJIH3A

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις