Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Μπαρτζώκας για Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός: «Μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τη νίκη»

Μπαρτζώκας για Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός: «Μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τη νίκη»
ΦΩΤΟ Intime

Την πεποίθηση ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να εμφανιστεί ανταγωνιστικός απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και να διεκδικήσει τη νίκη, εξέφρασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για την Ισπανία ενόψει της πρώτης ”διαβολοβδομάδας” στη Euroleague με αντιπάλους τη Ρεάλ Μαδρίτης (19/10, 21:45)  και τη Μπασκόνια (21/10, 21:30).

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη δυναμική της Ρεάλ και τις δυσκολίες του παιχνιδιού, με τον Έλληνα προπονητή να είναι αισιόδοξος ότι η ομάδα του μπορεί να εμφανιστεί ανταγωνιστική στη Μαδρίτη.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα

«Η Ρεάλ έχει ένα γεμάτο ρόστερ και δυναμική. Το προσεγγίζουμε σαν ένα οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι της Ευρωλίγκας, με τις ιδιαιτερότητες που τακτικά μπορούμε να παρουσιάσουμε.
Φυσικά έχουμε ένα πλάνο για να παίξουμε εναντίον της Ρεάλ. Θεωρούμε πως μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και γιατί όχι να διεκδικήσουμε τη νίκη», ανέφερε συγκεκριμένα. Και συνέχισε:
«Νιώθω ότι έχει αλλάξει λίγο ως ομάδα. Αυτή τη στιγμή πάνε περισσότερο στο iso και με κάποιες ελλείψεις που έχουν στους γκαρντ. Αυτή τη στιγμή έχουν πολλούς παίκτες που έχουν miss match στα γκαρντ κυρίως, με το μέγεθός τους. Μιλάω για τον Μούσα και τον Χεζόνια.
Γενικά έχουν λειψανδρία σε χειριστές της μπάλας. Πιο πολύ παίζουν με πολύ ψηλά σχήματα, τα οποία τους βοηθάνε να πάνε σε αλλαγές στα σκριν. Αμυντικά έχουν αρκετές διαφορές σε σχέση με πέρυσι.
Εμείς έχουμε ένα πλάνο. Μιλάμε για μια ομάδα με δυναμική και πολύ μεγάλο μέγεθος. Επιπλέον είναι μια έδρα που είναι δύσκολο να κερδίσεις».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις