Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Μπαρτζώκας πριν το Βιλερμπάν – Ολυμπιακός: «Οι παίκτες πρέπει να είναι επαγγελματίες και στη νοοτροπία, όχι μόνο στις απολαβές»

Μπαρτζώκας πριν το Βιλερμπάν – Ολυμπιακός: «Οι παίκτες πρέπει να είναι επαγγελματίες και στη νοοτροπία, όχι μόνο στις απολαβές»

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για τη Γαλλία, όπου το βράδυ της Πέμπτης (15/12) θα αντιμετωπίσει τη Βιλερμπάν για την 14η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, στις καθιερωμένες δηλώσεις πριν την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για τη Γαλλία, στάθηκε στη βελτιωμένη εικόνα της Βιλερμπάν το τελευταίο διάστημα, ενώ σημείωσε ότι θέλει να βλέπει πάντα επαγγελματική νοοτροπία από τους παίκτες του.

“Η Βιλερμπάν είναι καλύτερη εντός έδρας. Είναι ένα δύσκολο γήπεδο. Η αντίπαλός μας αμύνεται πολύ καλά στην μπάλα, παίζει καλή άμυνα. Τώρα τελευταία παρουσίασαν και κάποιες νέες τακτικές στην άμυνα. Είναι σε καλό μομέντουμ, γιατί έχουν κερδίσει τα δύο τελευταία παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, δείχνουν πως σιγά σιγά έχουν βρει την ταυτότητα και την χημεία τους. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως είναι όλα”, ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ερωτηθείς πως διαχειρίζεται τις εξαιρετικές εμφανίσεις της ομάδας του την τελευταία εβδομάδα, ο Έλληνας προπονητής του Ολυμπιακού απάντησε: “Πάντα ακολουθώ την ίδια τακτική όσον αφορά στην προετοιμασία του αγώνα, χωρίς φανφάρες και ενθουσιασμό. Δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας.

Νομίζω πως δεν έχει τόση σχέση με εμένα και τους συνεργάτες μου, όσο με τους παίκτες. Οι παίκτες πρέπει να είναι και είναι επαγγελματίες. Και όταν λέω επαγγελματίες δεν εννοώ μόνο στις απολαβές, αλλά και στη νοοτροπία τους. Στον τρόπο που προετοιμάζει ο κάθε ένας τον εαυτό του. Είμαστε συμπαγής ομάδα και αυτό μας βοηθά να κάνουμε καλές εμφανίσεις και νίκες”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις