Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μπιζότ: «Ήμουν άρρωστος μέχρι θανάτου για τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό»

Μπιζότ: «Ήμουν άρρωστος μέχρι θανάτου για τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό»

Ο Μάρκο Μπιζότ βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού πριν από την απόκτηση του Βάτσλικ, ωστόσο η περίπτωση του δεν προχώρησε κι έτσι Ο 30χρονος τερματοφύλακας δεν ήρθε ποτέ στον Πειραιά για να αντικαταστήσει τον Ζοσέ Σα.

Ο Μάρκο Μπιζότ τελικά κατέληξε στην Μπρεστ και με δηλώσεις του στην Telegraaf μίλησε για το πόσο ήθελε να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.

“Είναι ένα παγκόσμιο κλαμπ, το μεγαλύτερο στην Ελλάδα. Ο Πειραιάς είναι επίσης ένα φανταστικό μέρος να μένεις. Όμως δεν λειτούργησε. Ο Ολυμπιακός δεν τα βρήκε με την Άλκμααρ για οικονομικός λόγους.

Ήμουν άρρωστος μέχρι θανάτου για τη μεταγραφή. Χρειάστηκε να βάλω αρκετή ενέργεια μαζί με τους ατζέντηδες μου. Κατά τη διάρκεια των διακοπών μου στην Κρήτη μιλούσα στο κινητό πέντε με έξι φορές την ημέρα” ανέφερε ο Μπιζότ.

Στη συνέχεια μίλησε και για την πρόταση που έκανε ο ίδιος στην Άλκμααρ: “Στη συνέχεια έκανα πρόταση στην Άλκμααρ για πενταετές συμβόλαιο. Ήθελα σιγουριά. Πρώτα σκέφτηκα να είμαι πρώτος γκολκίπερ για κάποιες σεζόν, μετά να δώσω χώρο σε έναν πιο μικρό και να μείνω στο κλαμπ όταν αποσυρθώ. Αλλά ο Μαξ Χούιμπερτς(αθλητικός διευθυντής) δεν το δέχτηκε”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις