Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Μπόλονι: «Σημαντικό ματς με ΠΑΟΚ αλλά όχι τελικός»

Μπόλονι: «Σημαντικό ματς με ΠΑΟΚ αλλά όχι τελικός»
ΦΩΤΟ Intime

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι, επεσήμανε πως το ματς με τον ΠΑΟΚ έχει βαρύτητα μεν αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι τελικός.

Ο Λάζλο Μπόλονι προσπάθησε να αποφορτίσει την ομάδα του απ’ την πίεση του αποτελέσματος και της νίκης στο κυριακάτικο (14/03) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης», τονίζοντας στην εβδομαδιαία συνέντευξή του στη Nova, πως το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει την ίδια αξία που έχουν κι όλα τα υπόλοιπα στο πλέι-οφ που θα ακολουθήσουν. Ο 68χρονος τεχνικός τόνισε πως είναι ρεαλιστής και για να νικήσει ο Παναθηναϊκός στο συγκεκριμένο ματς, θα πρέπει να λειτουργήσουν ιδανικά όλοι όσοι θα αγωνιστούν.

Οι δηλώσεις του Μπόλονι

Για το αν είναι τελικός το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Δίνουμε βαρύτητα σε αυτόν τον αγώνα, δίνουμε βαρύτητα σε αυτό το ματς και στα επόμενα. Βεβαίως, δεν μπορούμε δεν μπορούμε να πούμε ότι αποτελεί τελικό. Ο τελικός τελειώνει και δεν έχει συνέχεια. Έχουμε κι άλλους αγώνες μπροστά μας».

Για το αν είναι αισιόδοξος: «Εγώ είμαι ρεαλιστής. Ξέρω ότι όλα μπορούν να συμβούν. Εμείς προετοιμαζόμαστε για να αποσπάσουμε ό,τι περισσότερο γίνεται, δίνοντας το μάξιμουμ».

Για το πού πρέπει να δώσει σημασία ο Παναθηναϊκός: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με πολλά ατού. Και εμείς είμαστε μία ομάδα με ποιότητα. Για να έχεις θετική έκβαση στον αγώνα, πρέπει να δουλέψουν καλά αρκετοί παράμετροι. Πολλά κουτιά. Καθεμία από αυτές τις παραμέτρους πρέπει να δώσει το μάξιμουμ. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις