Αθλητικά

Μπολόνια καλεί Νίνη

Η ελληνική παροικία στην Μπολόνια ετοιμάζεται να μεγαλώσει καθώς σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, οι “ροσομπλού” έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Σωτήρη Νίνη.

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού δεν κατάφερε να καθιερωθεί με τα χρώματα της Πάρμα στην πρώτη σεζόν του στη Seria A, ωστόσο υπάρχουν αρκετοί στην Ιταλία που εκτιμούν τις ικανότητες του.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η Μπολόνια καλοβλέπει την περίπτωση του Σωτήρη Νίνη και δεν αποκλείεται να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του.

Σημειώνεται ότι στους “ροσομπλού” αγωνίζονται οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Παναγιώτης Κονέ με την ιταλική ομάδα να έχει μείνει ικανοποιημένη από την παρουσία των Ελλήνων παικτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα