Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Μπρεστ – Παρί Σεν Ζερμέν 2-4: Ασταμάτητη και χωρίς Μέσι – Νεϊμάρ

Μπρεστ – Παρί Σεν Ζερμέν 2-4: Ασταμάτητη και χωρίς Μέσι – Νεϊμάρ

Το “τρία στα τρία” στο γαλλικό πρωτάθλημα έκανε η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία επικράτησε εκτός έδρας της Μπρεστ με 4-2, χωρίς να έχει στη σύνθεση της τους Λιονέλ Μέσι, Νεϊμάρ, αλλά και τον Σέρχιο Ράμος.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έδωσε συνέχεια στη νικηφόρα πορεία της, παρότι τα βρήκε σκούρα κόντρα στη μαχητική Μπρεστ. Στο 23′ ο Ερέρα άνοιξε το σκορ με καταπλητικό σουτ, με τον Εμπαπέ να γράφει με κεφαλιά στο 36′ το 0-2.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν λίγα λεπτά πριν το ημίχρονο, με τον Ονορά στο 42’ να μειώνει σε 2-1 με πλασέ στην κίνηση.

Η Μπρεστ πίεσε για την ισοφάριση, αλλά τελικά η Παρί ήταν αυτή που έκανε το 1-3 με φοβερό σουτ του Γκέιγ από τα 40 μέτρα στο 73′.

Η Μπρεστ δεν το έβαλε κάτω και μείωσε με τον Μουνιέ (2-3) στο 85′, αλλά ο Ντι Μαρία “καθάρισε” για την Παρί στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, γράφοντας με ωραία λόμπα το τελικό 2-4.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΜΠΡΕΣΤ: Μπιζότ, Πιερ Γκαμπριέλ (86′ Ντιβέρν), Σαρντονέ, Μπρασιέ, Ούρονεν, Μπελκεμπλά (74′ Μανιετί), Μανανγκά Εμπόκ, Ονορά, Φεβρ, Καρντονά (74′ Λα Ντουαρόν), Μουνιέ

ΠΑΡΙ: Νάβας, Χακίμι, Κέρερ, Κιμπεμπέ, Ντιαλό, Βεράτι (73′ Ντράξλερ), Γκέιγ, Ερέρα, Βαϊνάλντουμ, Ικάρντι (86′ Καλιμουεντό Μουινγκά), Εμπαπέ (80′ Ντι Μαρία)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις