Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Μπρούκλιν Νετς και Μινεσότα Τίμπεργουλβς πέρασαν στα play off του ΝΒΑ

Μπρούκλιν Νετς και Μινεσότα Τίμπεργουλβς πέρασαν στα play off του ΝΒΑ
Reuters

Οι Μπρούκλιν Νετς επικράτησαν (115-108) των Κλίβελαντ Καβαλίερς και προκρίθηκαν στα play off της Ανατολής για να αντιμετωπίσουν τους Μπόστον Σέλτικς, με μειονέκτημα έδρας. Ανάλογο “εισιτήριο” στη Δυτική Περιφέρεια πήραν οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς, μετά τη νίκη τους επί των Λος Άντζελες Κλίπερς (109-104) και θα βρει μπροστά τους τους Μέμφις Γκρίζλις.

Ττην πρόκριση στα playoff της ανατολικής περιφέρειας, εξασφάλισαν οι Νετς, μετά την νίκη με 115-108 επί των Καβαλίερς στο Μπρούκλιν. Η ομάδα του Στιβ Νας θα αντιμετωπίσει τους Σέλτικς, με μειονέκτημα έδρας και με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά της περιφέρειας και την συνάντηση με τους Μιλγουόκι Μπακς ή τους Σικάγο Μπουλς.

Η ομάδα του Κλίβελαντ, θα υποδεχθεί στην έδρα της τον νικητή του ζευγαριού Ατλάντα Χοκς-Σάρλοτ Χόρνετς και όποια επικρατήσει θα αναμετρηθεί με τους πρωτοπόρους Μαϊάμι Χιτ. Πρώτος σκόρερ για τους Νετς, ήταν ο Ιρβινγκ με 34 πόντους, ενώ ο Κέβιν Ντουράντ σημείωσε 25 πόντους. Από τους Καβαλίερς, ξεχώρισαν οι Γκάρλαντ και Μόμπλι με 34 και 19 πόντους, αντίστοιχα.

Με κορυφαίους τους Ράσελ και Εντουαρντς, οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς, νίκησαν με 109-104 τους Κλίπερς και προκρίθηκαν στα play off της δυτικής περιφέρειας του ΝΒΑ, όπου θα αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας τους Γκρίζλις. Όσον αφορά στην ομάδα του Λος Αντζελες, θα έχει ακόμη μία ευκαιρία να προκριθεί, εάν επικρατήσουν του νικητή από το ζευγάρι Πέλικανς – Σπερς.

Ο Εντουαρντς, τελείωσε τον αγώνα με 30 πόντους και ο Ράσελ με 29, ενώ από τους ηττημένους, ο Πολ Τζορτζ ήταν εντυπωσιακός με 34 πόντους.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις