Αθλητικά

Νέο σοκ με Γλύκο! “Κλείνει” Βελλίδη ο ΠΑΟΚ

Οι ανθρωποί του ΠΑΟΚ θα βγουν επειγόντως στην αγορά για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα και αυτό γιατί ο Παναγιώτης Γλύκος, όπως όλα δείχνουν, θα μείνει εκτός δράσης για 1,5 μήνα ακόμα.

Το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ φοβάται για υποτροπή στην θλάση β’βαθμού που υπέστη ο 29χρονος πορτιέρο στο Ντόρτμουντ, κάτι που σημαίνει πως ο Έλληνας τερματοφύλακας θα αργήσει να επιστρέψει στη δράση.

Ο Ιγκόρ Τούντορ δεν εμπιστεύεται τον Όλσεν, ενώ ο Μελίσσας είναι άπειρος, γεγονός που καθιστά επιτακτική τη μετεγγραφή ενός γκολκίπερ. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα φουλάρουν τις επόμενες μέρες για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ο οποίος θα καλύψει επάξια το κενό του Γλύκου.

Όλα δείχνουν πως αντικαταστάτης του Γλύκου θα είναι ο Μάρκος Βελλίδης, ο οποίος έχει κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα